CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

03:38 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez dona la benvinguda a tècnics de joventut de la Comunitat Valenciana i assenyala els reptes de les polítiques de joventut: formació, sostenibilitat i capacitació

Benidorm alberga la Trobada de la Xarxa Jove 2021

11 novembre 2021
Apertura InFòrum

InFòrum, la Trobada de la Xarxa Jove de la Comunitat valenciana, ha inaugurat hui les sessions de 2021 que es prolongarà fins demà tard en la Sala d'actes de l'Ajuntament de Benidorm, tornant a la presencialitat.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm, amb el regidor Jaime Jesús Pérez al capdavant, ha col·laborat amb l'Institut Valencià de la Joventut i el Consell Valencià de la Joventut en l'organització d'esta trobada professional.

En la inauguració, l'alcalde Toni Pérez ha donat la benvinguda als participants, tots ells tècnics de Joventut, i destacat la importància de les polítiques de joventut on la clau està, va dir, "a escoltar els joves i acompanyar-los a aconseguir els objectius".

Per a l'alcalde de Benidorm "els reptes" de les polítiques de joventut estan en "la formació, la sostenibilitat i l'adaptació al canvi climàtic, i a aprofundir en eines que capaciten per a triar lliurement", demanant als professionals assistents "la implicació necessària" perquè "quan un jove truque a la porta d'un Centre d'Informació Juvenil sempre trobe resposta".

Pérez va assenyalar que les qüestions que afecten el col·lectiu estan en els fulls de ruta de la política municipal, com en la de l'Ajuntament de Benidorm que a través del primer Pla Jove destacant projectes en marxa com el Centre Juvenil, enquadrat en l'Estratègia de Desenvolupament Urbans Sostenible i Innovador, o l'alberg juvenil al Parc de la Sèquia Mare, animant a l'IVAJ i al CVJ a desenvolupar un pròxim InFòrum en ell.

La vicepresidenta del Consell Valencià de la Joventut, Irene Peris va obrir la sessió plantejant la necessitat de polítiques que escolten les reivindicacions dels joves i el director general de l'Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, va assenyalar el creixement de Xarxa Jove i les bases de la trobada –participació, comunicació i benestar emocional– sobre els quals pivoten les sessions que al llarg de la jornada de hui la sessió del matí del divendres desenvoluparan trobades i itineraris al costat de ponències i conferències. Martí va assenyalar que "celebrar esta reunió a Benidorm ens dona visibilitat".

Apertura InFòrum