CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

06:45 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El pressupost d'este nou espai social ascendix a 1.994.770 euros, cofinançat al 50% per l'Ajuntament i els fons FEDER

Benidorm avança el projecte del Centre Social de Mediació

03 agost 2022
Edusi

El nou Centre Social de Mediació de Benidorm, una actuació de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà, Sostenible i Integrat (EDUSI) de la ciutat, està més a prop de fer-se realitat. "La Junta de Govern Local ha aprovat ja el servici de redacció d'este nou projecte que oferirà de manera gratuïta als veïns de Benidorm el servici de mediació municipal," ha declarat l'alcalde de Benidorm Toni Pérez. "Amb la *EDUSI de Benidorm, ampliem els espais destinats a l'atenció social i a l'habitatge digne per a continuar destacant com una ciutat pionera en servicis públics."

El servici de mediació social, que va posar en marxa el consistori el mes de març passat, "és un servei gratuït i molt nou que ajuda a gestionar i resoldre conflictes entre dos parts per a evitar que les disputes acaben en els jutjats" ha explicat l'alcalde Toni Pérez. "El nou Centre Social de Mediació ens permetrà dotar a este servici, que temporalment es presta en dependències del centre social José Llorca Linares, d'un gran espai propi de més de 600 metres quadrats destinat a millorar l'atenció que oferim als nostres veïns."

La redacció del projecte aprovada contempla un innovador edifici de 666 metres quadrats en l'avinguda Portugal, en el barri dels Tolls. Un ampli espai distribuït en dos plantes que inclourà despatxos d'atenció, una aula formativa i sales de reunions al costat de les zones d'espera i d'atenció ciutadana. El disseny, en formigó blanc, també revitalitzarà l'estètica d'este barri residencial que forma part de la zona d'actuació de l'EDUSI Benidorm.

L'arquitecte que s'encarregarà de la redacció i direcció del projecte d'obra del nou Centre Social de Mediació és el catedràtic emèrit de la Universitat Politècnica de Madrid Ignacio Vicens. L'arquitecte, que signa edificis com la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de Navarra o l'Església Parroquial en Collado Villalba, ha sigut guardonat amb prestigiosos reconeixements com el segon lloc en el Premi Internacional CEMEX XXV o el Premi d'Arquitectura de la Confederació Espanyola d'Organitzacions (CEOE).

Amb un pressupost total d'1.914.770 euros, cofinançats al 50% per l'Ajuntament de Benidorm i la Unió Europea a través dels fons FEDER, el Centre Social de Mediació Municipal se suma a la variada oferta d'espais d'atenció social de Benidorm. Este nou edifici, que seguix la línia de millora dels servicis públics, respon a la Línia d'Actuació 11 de l'EDUSI Benidorm que busca el "condicionament i millora de les dotacions per a l'atenció social, inserció laboral i participació ciutadana, optimitzant la gestió i l'ús dels espais públics." 

SOBRE L'EDUSI DE BENIDORM:

El Programa Operatiu pluriregional d'Espanya 2014-2020, i del Programa Operatiu de Creixement Sostenible (POCS) impulsen l'estratègia DUSI, de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat, de la qual Benidorm, tal com establix la Resolució de 4 de maig de 2018 publicada en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) de l'Ordre de la Tercera Convocatòria HFP/888/2017, ha aconseguit optar i aconseguir un finançament de l'ajuda FEDER de 10 Milions d'Euros, a través de la seua estratègia EDUSI BENIDORM.

L'EDUSI BENIDORM està composta per una sèrie d'objectius temàtics, específics, estratègics i operatius, englobats a través de 13 Línies d'Actuació, l'impacte social de la qual, mediambiental, econòmic i urbà sobre la ciutat pretén transformar una àrea urbana delimitada de la ciutat en la qual intervindre i regenerar integralment, en llaures a més de produir un impacte i millora global a la ciutat.

Edusi centro social de mediación.
Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file