CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

04:43 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm dona la benvinguda als 18 jóvens de 14 països que participen en una nova edició del Lions Costa Blanca Camp

03 agost 2022
Lions Costa Blanca Camp.

Després de l'aturada obligada per la pandèmia, torna a Benidorm el Lions Costa Blanca Camp, esdeveniment organitzat pel Club de Lleons en el qual es donen cita 18 jóvens de 14 països del món. L'alcalde, Toni Pérez, en nom de la ciutat, els hi va donar anit la benvinguda a Benidorm durant l'obertura del Lions Costa Blanca Camp que es va celebrar en el Saló d'Actes de l'Ajuntament i en la qual van participar, entre altres, la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca; el governador del districte 116 d'Espanya, Joan Jesús Torres; el president del Club de Lleons de Benidorm, Juan José Galiana; el president del Lions Costa Blanca Camp 2022, José Luis López; i l'assessora d'intercanvis de l'entitat, Gemma Rodríguez.

L'alcalde va convidar als 18 jóvens a "gaudir, aprendre, conéixer-vos, conéixer-nos i conviure" durant el Lions Costa Blanca Camp que tenen per davant; al mateix temps que va destacar que huit joves de Benidorm també estos dies al seu torn com a "ambaixadors de la nostra ciutat en el món" a participar en esdeveniments similars organitzats pel Club de Lleons en altres punts del planeta.

Toni Pérez va traslladar als participants del Lions Costa Blanca Camp el seu desig que a la volta als seus respectius països d'origen "pugueu dir que a Benidorm teniu la vostra casa".

Per part seua, el governador del districte 116 va destacar que els participants del Camp estan "en una edat amb gran capacitat d'aprenentatge", i els va instar a viure "esta experiència única" que permet "que pugueu entrar en contacte amb altres persones".

El Lions Costa Blanca Camp es desenvoluparà fins al pròxim 14 d'agost. Durant este temps, els participants duran a terme activitats esportives, culturals i socials, així com excursions a diferents punts de la província. En esta edició, hi ha joves representants d'Alemanya, Hongria, Polònia, Romania, Noruega, Itàlia, Estònia, els Estats Units, França, Àustria, el Brasil, l'Índia i Turquia.

Lions Costa Blanca Camp.