EL TEMPS A BENIDORM ARA

03

21:51 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Núvols alts

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Visit Benidorm demana a l'Ajuntament la cessió d'ús parcial d'elements municipals per a gestionar la WIFI

04 juliol 2017
Visit Benidorm pide al Ayuntamiento la cesión de uso parcial de elementos municipales para gestionar la WIFI

El Patronat de la Fundació ha confirmat per unanimitat esta decisió, que cerca obtenir ingressos per a reinvertir-los en promoció

La Fundació Visit Benidorm ha demanat hui a l'Ajuntament "la cessió parcial d'usos d'elements de l'espai públic per a gestionar la WIFI i altres desplegaments tecnològics" que puguen donar-se en la ciutat. El Patronat de la Fundació ha confirmat esta petició en una reunió de l'òrgan mantinguda este migdia en el centre municipal El Torrejó, i que ha sigut presidida per l'alcalde, Toni Pérez.

Amb l'explotació d'estes tecnologies la Fundació perseguix "obtenir dades brutes i ingressos que siguen rebatibles en la promoció turística" de Benidorm, tal com arreplega el document signat per la gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao. En eixe mateix document es remarca que esta modalitat d'obtenció d'ingressos en l'àmbit tecnològic resulta "molt interessant", i que està d'acord amb les actuacions que s'estan realitzant vinculades a la Destinació Turística Intel·ligent.

Segons s'ha avançat durant la reunió del Patronat, la implantació de noves tecnologies que amplien i milloren els servicis que es presten als ciutadans es farà "sense cap tipus de cost ni per a l'Ajuntament ni per a la Fundació".

A la vista d'esta petició, l'Ajuntament haurà de vore ara com articula eixa cessió parcial.

A més d'esta petició, el Patronat de la Fundació ha aprovat la Memòria d'activitats de l'any passat i els comptes de l'exercici 2016. Concretament, els ingressos de 2016 van ser de 734.939 euros, mentre que les despeses van ascendir a 771.958,99 euros. El gruix de les despeses, el 73% aproximadament, es va destinar a promoció.

En la mateixa reunió del Patronat també s'ha donat compte de l'informe Big Data, s'ha informat els presents de les 150 accions que s'han realitzat en el primer semestre de l'any, i s'ha sol·licitat més compromís als empresaris que no formen part de la Fundació perquè s'impliquen en el treball de promoció de la ciutat.