EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

12:56 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Més de 20 empreses se certifiquen en 2017 en qualitat turística amb el distintiu SICTED

04 juliol 2017
Más de 20 empresas se certifican en 2017 en calidad turística con el distintivo SICTED

L'alcalde ha apostat per redoblar esforços perquè els negocis locals avancen en qualitat

D'ací a poc temps s'editarà una guia amb les 51 empreses de Benidorm distingides i les 16 adherides

Més de 20 empreses de Benidorm s'han certificat enguany en qualitat turística amb el distintiu SICTED –Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions-. Amb estes noves incorporacions són ja 51 les empreses locals que han aconseguit esta certificació des de 2013 i 16 les adherides.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha lliurat hui en el centre municipal El Torrejó els distintius a les empreses que se sumen a SICTED. En este acte, l'alcalde ha confirmat l'aposta de la ciutat per seguir avançant en qualitat turística, i ha avançat que s'està en disposició de "redoblar els esforços econòmics i de recursos humans" per a arribar al nombre més gran de negocis possibles.

Pérez ha destacat "el compromís" del sector privat de Benidorm per "augmentar la qualitat dels servicis que presten al turista". Així mateix, ha incidit en "l'assistència" que oferixen la Regidoria de Turisme i la patronal hotelera Hosbec perquè el nombre més gran d'empreses complisquen els estàndards de qualitat i les bones pràctiques que marca SICTED.

Referent a açò durant 2016 i el que va de 2017 s'han desenvolupat 17 mòduls formatius i tallers ATC, i s'han donat 37 visites d'assessorament.

Finalment, Pérez ha avançat que l'Ajuntament editarà en pròximes dates una nova 'Guia per a la Qualitat' en la qual apareixeran totes les empreses locals certificades en qualitat turística, entre les quals es trobaran les distingides enguany i que hui han arreplegat el corresponent diploma acreditatiu. Es tracta de Benidorm Marine, Aquasports Benidorm, Diving Stones Club de Buceo, TAO, Base Agir Sport Benidorm, Specsavers Ópticas Benidorm, Sawasdeeka Tha Massage, La Tapería i La Brasería del Grupo Aurrerá, Benidorm Cooking Expirience, els campings Villasol i Villamar, i els hoteles Gran Hotel Bali, Agua Azul, Alameda, Bilbaíno, Carlos I, Centro Mar, Sol, RH Canfali, Royal, Victoria i La Estación.