EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

00:04 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament, que emprendrà mesures sancionadores i jurídiques, aconsella als conductors itineraris alternatius per Ponent, Bernat de Sarrià i la variant de l'N-332

Una obra sense autorització provoca un col·lapse de trànsit en l'entrada de Benidorm per Llevant

04 octubre 2022
Rotonda de entrada a Benidorm.
Rotonda de entrada a Benidorm.

L'Ajuntament de Benidorm ha informat hui que els treballs que està duent a terme una empresa de València en la rotonda el·líptica situada en la confluència de Comunitat Europea, Comunitat Valenciana, Alfonso Puchades i avinguda d'Europa han provocat un col·lapse de trànsit en el qual s'estan veient involucrats nombrosos conductors.

Es dona la circumstància que els treballs de l'empresa, relatius a la instal·lació d'infraestructures de telecomunicacions, no compten amb permís, llicència o cap autorització municipal i que a més, han començat a executar-se en horari de màxima afluència de trànsit en la zona, al voltant de les 12 del migdia.

L'Ajuntament, que ha demanat disculpes per les molèsties ocasionades, ja ha anunciat que obrirà les corresponents diligències i que emprendrà totes les accions oportunes, tant jurídiques com de caràcter sancionador contra l'empresa una vegada compte amb els informes jurídics i de la Policia Local. A més, ha aclarit que els treballs en qüestió no tenen res a vore amb cap obra municipal.

Mentrestant, el consistori recomana als qui hagen de circular per aqueix lloc que utilitzen itineraris alternatius. Així, s'aconsella usar l'entrada a la ciutat per Ponent, l'entrada a Severo Ochoa des de la variant de l'N-332 i l'avinguda Bernat de Sarrià.

Atasco.
Atasco.