EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

10:05 AM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde els hi exposa la transició a la DTI+Segura i visiten la Smart Office

Una delegació de l'Ajuntament de Santa Susanna visita Benidorm

08 juliol 2020
Una delegación del Ayuntamiento de Santa Susanna visita Benidorm

Una delegació de l'Ajuntament de Santa Susanna, en la barcelonina comarca litoral del Maresme, ha girat este matí una visita institucional a l'Ajuntament de Benidorm on han sigut rebuts per l'alcalde, visitant seguidament la Smart Office on han rebut explicacions sobre la seua operativitat.

Toni Pérez va rebre a mitjan matí al seu homònim susannenc, Joan Campolier, al qual acompanyaven la regidora Sílvia Vives i el coordinador del seu projecte DTI, Rafael Moreno.

Santa Susanna es va incorporar a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents l'octubre de 2019 i acaba de formalitzar el seu Informe de Diagnòstic i Pla d'Acció per a la seua transformació en DTI. Esta visita completa el desenvolupament de cara a la implementació d'experiències en el projecte definitiu.

Després de la reunió en el despatx d'Alcaldia, la delegació ha visitat la Smart Office de l'Ajuntament de Benidorm, que continua operant remot, on la directora d'Intel·ligència Turística, Celia Romero, i la directora de Visit Benidorm, Leire Bilbao han explicat els operatius que es desenvolupen i coordinen, així com la programació de l'operatiu de transició a DTI+Segura que escomet ara Benidorm i que ja està en última fase d'anàlisi.

Tant l'alcalde com les directores dels departaments han exposat els detalls de l'operativitat resilient de Benidorm DTI centrant-se en els processos de normalització, confiança operativa a través de les accions de Visit Benidorm i la inducció de l'aplicabilitat tecnològica d'indicadors que amb intel·ligència turística desenvolupa l'oficina.

La visita ha finalitzat amb un explicatiu de l'operativitat del laboratori Dinapsis d'Hidraqua i la gestió de l'aigua al costat d'altres indicadors de sostenibilitat.