EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

03:40 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El públic es rendix davant la fusió de cultures i músiques proposada per l'hispanolibanés

Un Ara Malikian poc clàssic satisfà d'emocions les Benidorm Summer Nigths

24 juliol 2020
Un Ara Malikian poco clásico colma de emociones las Benidorm Summer Nigths

El violinista d'origen libanés, ascendència armènia i nacionalitat espanyola, Ara Malikian, va actuar anit a l'auditori municipal 'Julio Iglesias' del Parc de l'Aigüera. L'espectacle ha sigut el quart dels concerts Benidorm Summer Nights organitzat per Produccions Baltimore amb la col·laboració de la Regidoria d'Esdeveniments de l'Ajuntament de Benidorm.

Amb l'aforament del 'Juliol Iglesias' reduït, adaptat a la normativa sanitària anti Covid-19, i el recinte dividit en zones de llotja, graderies laterals i graderies centrals, al voltant de 800 persones van gaudir del violinista que va actuar acompanyat pel pianista cubà, Iván 'Melón' Lewis. Tots dos van posar en escena l'espectacle Royal Garage World Tour amb el qual recorren la geografia espanyola este estiu.

Entre els assistents, l'alcalde, Toni Pérez, qui va poder departir amb el solista poc abans del començament de l'espectacle, acompanyat pel regidor d'Esdeveniments, Jesús Carrobles.

Com és habitual en ell, Malikian va iniciar l'espectacle des d'un dels laterals de l'amfiteatre amb el seu violí, amb la novetat de la preceptiva màscara. Des d'allí es va dirigir a l'escenari on Lewis caldejava l'ambient amb sons cubans. Una vegada reunits, tots dos músics van saber atrapar a un respectable que, superat per les emocions, va acabar totalment entregat a les melodies i, no cal dir-ho, als diàlegs que el violinista manté amb ell en cadascuna de les seues representacions.

En Royal Garage World Tour, Malikian adapta a la situació social i sanitària el seu últim treball discogràfic, Royal Garage, un doble CD en el qual trobem col·laboracions d'artistes com Bunbury, Serj Tankian, Kase O, Andrés Calamaro o Pablo Milanés, entre altres. Una proposta que reunix estils musicals tan diferents i diferents com el clàssic, el pop, el rock, el rap i fins al reggaeton que sonen en harmonia gràcies a la màgia del violí.

Esta nit, Benidorm Summer Nights portarà a l'Aigüera a Martita de Graná i, demà dissabte, a Coque Malla. Les entrades encara poden aconseguir-se des de la web del festival: http://produccionesbaltimore.es/benidorm-summer-nights/