EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

05:37 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde agraïx el treball de Toni Mayor al capdavant de la patronal el dia que l'hoteler anuncia que no repetirà un altre done el mandat

Toni Pérez reclama en l'Assemblea d'Hosbec que revertisca a Benidorm "almenys una part de l'IVA que genera el municipi"

17 juny 2022
Mayor, Pérez, Colomez y Mazón en la asamblea de Hosbec.
Mayor, Pérez, Colomez y Mazón en la asamblea de Hosbec.

"Has sigut el punt de saviesa, pronòstic i orientació perquè esta ciutat millore" li ha dit al president dels hotelers.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha reclamat al final de l'Assemblea General d'Hosbec un major finançament per a la ciutat i ha afirmat que "ens arribaria si només ens retornaren una xicoteta part del que aportem". En eixe sentit, el primer edil ha instat les administracions superiors que "s'aplique una repercussió al municipi en virtut de l'IVA que es genera a la ciutat".

Pérez, en la seua intervenció, ha recordat que estan a punt de complir-se el 45 aniversari de la patronal hotelera i ha ressaltat "tan bo com ha aportat al turisme, a la ciutat i a la Comunitat Valenciana". Igualment, ha subratllat "el seu caràcter reivindicatiu, sempre encertat".

En eixe punt, l'alcalde s'ha referit a la figura de Toni Mayor, president d'Hosbec, qui ha anunciat hui que no renovarà el seu mandat i que la pròxima assemblea de la patronal serà electoral. "Has sigut el punt de saviesa, pronòstic i orientació perquè esta ciutat millore" li ha dit.

Així mateix, ha enaltit a l'"excel·lent equip que té darrere", per la qual cosa "l'èxit en la continuació està garantit". Pérez ha vaticinat que quan major deixe la presidència d'Hosbec "passarà a ser d'eixes persones l'empremta de les quals supera la seua comesa. Ha sabut estar a l'altura d'esta ciutat".

Per part seua, Toni Mayor, abans d'anunciar que "ha arribat l'hora del relleu", ha sigut molt dur amb el Govern central en qualificar d'"insult" el fet que "només s'haja executat el 26% dels 900 milions previstos per a la Comunitat" i ha precisat que l'infrafinançament "suposa 1.000 milions d'euros anuals de dèficit".

També ha afirmat que "no és presentable que el tren de la costa s'haja canviat per un tramvia que unix Gandia amb Dénia" i a Benidorm ha apostat per "no perdre l'esperit de Pedro Zaragoza". A més ha instat els empresaris a "continuar implicats en la lluita contra el canvi climàtic perquè no hi ha camí de tornada" i ha finalitzat insistint en la necessitat d'un programa de l'Imserso "modernitzat i renovat".

El president de la Diputació, Carlos Mazón, ha volgut "agrair la labor extraordinària de Toni Mayor i d'Hosbec" i ha assegurat que "el seu substitut tindrà una gran sort per tindre-li al costat assessorant". Mazón ha finalitzat la seua al·locució amb un rotund "No a este Imserso i No a la taxa turística".

Finalment, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, també ha volgut mostrar la seua "gratitud i reconeixement" a Hosbec "per defensar i reivindicar sempre" i ha afirmat que "sou un exemple de lobby, un sector rebel i crític amb el poder". Colomer també ha lloat a Benidorm, ciutat que ha dit "sempre ha sigut un gran laboratori d'idees".

D'altra banda, al final de l'assemblea, el vicepresident de la patronal, Federico Fuster, ha llegit un manifest dels empresaris en contra del projecte de llei de la taxa turística a la Comunitat Valenciana.