EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

16:04 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es tracta d'una obertura temporal per a facilitar la mobilitat de la zona a l'espera de l'asfaltat, que es realitzarà en els pròxims dies

El carrer Ondulat es reobri provisionalment al trànsit

17 juny 2022
Calle Ondulada.
Calle Ondulada.

El carrer Ondulat s'ha obert hui al trànsit de manera provisional, segons ha informat el regidor d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate, que ha matisat que "es tracta d'una obertura temporal per a facilitar la mobilitat de la zona a l'espera que s'escometen les labors d'asfaltat, previstes per a ací a uns dies".

De Zárate ha explicat que "el gruix de les obres de renovació d'este carrer ja està acabat i per això hem considerat convenient habilitar, encara que siga provisionalment, el pas de vehicles per a agilitar el trànsit de cara al cap de setmana".

L'edil ha detallat que "amb esta actuació s'han renovat les infraestructures d'aigua potable i clavegueram de tot el carrer Ondulat, que es trobaven molt deteriorades". A més d'actuar en el subsol, "el resultat d'estes obres és també palesa en superfície, ja que s'han ampliat les voreres, a les quals s'ha donat un tractament antilliscant, i s'ha instal·lat línia elèctrica de mitjana tensió. "Solucionem així les mancances i deficiències que presentava la xarxa d'aigua del carrer Ondulat i els problemes habituals en els dies de pluja, en els quals era freqüent que els vianants esvararen", ha afegit.

En total, ha apuntat, "una inversió pròxima als 238.000 euros amb la qual es millora la xarxa d'aigua potable i residual, l'accessibilitat i l'escena urbana d'esta via que servix d'unió entre el Parc de l'Aigüera i el carrer Tomás Ortuño i que habitualment té un important trànsit de vehicles i vianants".

En els pròxims dies s'informarà de la data exacta en la qual es procedirà a l'asfaltat del carrer Ondulat.