EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

13:09 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde defensa les mesures implantades per a reduir la densitat i la velocitat del trànsit en el nucli urbà

Toni Pérez reafirma el compromís de Benidorm amb la mobilitat sostenible en la clausura del III Fòrum Benimov

08 setembre 2023
El alcalde ha clasurado el Foro.

L'avinguda del Mediterrani acull durant tot el cap de setmana una mostra dels vehicles elèctrics més nous del mercat, que el públic pot provar.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha participat este divendres en l'acte de clausura de la tercera edició del Fòrum Benimov, un esdeveniment centrat en la mobilitat urbana, els vehicles i la tecnologia sostenible i que és una de les potes de Benimov Experience 2023, que continua durant tot el cap de setmana amb la Fira de vehicles elèctrics en l'avinguda del Mediterrani. "Una gran destinació turística, un líder en el turisme com és Benidorm, requeria un pla estratègic de mobilitat que fins fa molt poc temps no tenia. Quan arribem al govern municipal l'any 2015 va ser una de les primeres coses que decidim fer", ha recordat el primer edil.

Igualment, ha destacat que totes les accions dutes a terme des de llavors, com la conversió en zona de vianants de l'ametla central de la ciutat, la implantació de la Zona de Baixes Emissions, la reducció de la velocitat o l'expansió dels carrils bici, "ens han convertit en un laboratori de proves i, també en un referent per a altres ciutats".

Esta tercera edició del Fòrum Benimov s'ha desenvolupat durant tota la jornada en l'Edifici Municipal del Torrejó. En l'acte de clausura, el primer edil ha volgut enaltir la labor del, fins fa escassos mesos, regidor de Mobilitat, l'edil José Ramón González de Zárate, pel treball fet estos anys, alguna cosa que li ha valgut també un reconeixement per part dels organitzadors: l'Associació Independent de Comerciants de Benidorm (Aico) i la consultora CHao. Igualment, Toni Pérez ha expressat el compromís municipal amb continuar avançant en accions per a reduir l'emissió de gasos contaminants que el trànsit genera en l'atmosfera i ha dit "no tindre dubtes" que el nou edil responsable, Francis Muñoz, i el seu equip tècnic continuaran amb la labor iniciada en l'anterior etapa: "No hi ha un altre camí possible", ha conclòs.

A continuació, els participants en el Fòrum han participat també en la inauguració oficial de la Fira Benimov, que enguany assolix la seua quarta edició. L'avinguda del Mediterrani és l'aparador on, al llarg de tot el cap de setmana, s'exposaran els últims vehicles elèctrics i híbrids que han eixit al mercat i en la qual participaran expositors de les principals marques d'automòbil. A més, el públic tindrà l'oportunitat de conéixer de prop este tipus de turismes i de provar-los.