EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

02:39 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les entrades són gratuïtes fins a completar l'aforament guardant la distància de seguretat

Teatre i música per al cap de setmana a Benidorm

10 setembre 2021
Teatro y música para el fin de semana en Benidorm

Benidorm Cultural aposta este cap de setmana pel teatre i la música amb la representació de 'La llagosta no s'ha posat' esta nit i el concert 'Benidorm Swing Summer Night', diumenge.

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benidorm que dirigix Jaime Jesús Pérez, dins de la programació del Benidorm Cultural, porta a l'amfiteatre Óscar Espla del Parc de l'Aigüera, hui divendres 12, l'obra de teatre 'La langosta no se ha posado' de Francisco Javier Suárez Lea, a càrrec de Maror Produccions, guanyadors de la III Residència José Estruch del Teatre Principal d'Alacant.

El quadre escènic està format per Mila García, Elena Candela, Diego Juan i Tomás Valiente, sota la direcció d'Iván Jiménez. 'La langosta no se ha posado' és un espectacle de ciència-ficció desenvolupat dins d'una atmosfera pròxima al thriller psicològic. L'entrada és gratuïta, amb aforament limitat i guardant la distància de seguretat. La representació començarà a les 21.00 hores.

D'altra banda, el diumenge, la Big band de la Societat Musical l'Illa de Benidorm, convoca als amants del jazz al concert 'Benidorm Swing Summer Night', a les 20.00 hores a l'Auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera. Un espectacle, també gratuït, que donarà un repàs als temes més coneguts d'este estil musical on la percussió i els instruments de vent prenen la veu cantant.