EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

11:50 AM

HORA BENIDORM

23ºC

Poc núvol

E 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Prop de 40 vehicles elèctrics de huit marques estan a la disposició dels visitants per a provar el seu ús

Obri les portes 'BENIMOV' la segona fira de la Mobilitat Urbana Sostenible

10 setembre 2021
Abre sus puertas ‘BENIMOV’ la segunda feria de la Movilidad Urbana Sostenible

L'alcalde ha ressaltat que amb este esdeveniment la ciutat "transmet importants missatges quant a la mobilitat sostenible".

La segona edició de BENIMOV, la fira de Mobilitat Urbana Sostenible de Benidorm, ha obert les portes este migdia i així romandrà fins a les 21 hores del diumenge 12 de setembre, en el tram final de l'avinguda Europa de la ciutat. La celebració d'esta fira s'emmarca dins dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat.

L'alcalde Toni Pérez, acompanyat pel president d'AICO, Raúl Parra, el representant de la consultora Chance & Choices, Antonio Pérez, i diversos membres de la corporació municipal han acudit a la inauguració, durant la qual han visitat els 'estands' de les huit marques d'automòbils presents en l'esdeveniment.

Toni Pérez ha destacat l'"excel·lent possibilitat de provar molts vehicles" que oferix la mostra i ha assenyalat que la mateixa és "és un atractiu més d'una ciutat que transmet missatges molt importants quant a mobilitat sostenible i intel·ligent".

L'alcalde ha incidit en què l'ús del vehicle elèctric i la concepció de Benidorm com un municipi sostenible "ens permet continuar gaudint d'una ciutat destinada al vianant mentre contribuïm al fet que hi haja menys contaminació i al fet que el planeta s'emporte un saldo positiu de la nostra acció com a humans".

Esta fira, que va celebrar amb gran èxit la seua primera edició en 2019, permetrà als assistents conéixer de primera mà i provar una àmplia gamma de vehicles elèctrics i híbrids.

L'organització ha preparat en esta edició una exposició amb huit marques d'automoció (Ford, Hyundai, Volkswagen, Seat, Cupra, Renault, Audi i Toyota) i al voltant de 40 cotxes perquè els visitants coneguen el funcionament i detalls tècnics dels diferents vehicles, a més de realitzar proves per un circuit urbà temporal.

El president d'AICO, Raúl Parra, ha posat l'accent, per part seua, en la importància d'esta mena d'esdeveniments perquè "ajuden a atraure nous clients que compren en els nostres establiments".

BENIMOV compta amb huit estands, amb hall de recepció i visita, zona d'estacionament per a vehicles de prova, banderola d'accessos i control d'aforament, seguint en tot moment les normes i protocol anti COVID. L'horari d'obertura serà des de les 11 del matí a les 21 hores a la nit.

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file