EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

10:11 AM

HORA BENIDORM

29ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Obert el termini per a participar d'este premi, dotat amb 3.000 euros i que es fallarà a l'octubre

Rotary Club reprén el premi 'Isidro Cortina' a la millor qualificació de la comarca en les proves d'accés a la Universitat

23 maig 2022
Rotary Club

Les bases es podran consultar a partir de demà en la web de l'entitat.

El Rotary Club Benidorm reprén enguany el premi 'Isidro Cortina' a l'estudiant de la Marina Baixa que obtinga la millor qualificació en les proves d'accés a la universitat. Un premi que complix onze edicions, que l'entitat recupera després de dos anys de pandèmia i que han presentat hui en roda de premsa l'alcalde, Toni Pérez; el governador del Rotary Benidorm, Alfredo Melgar; l'edil d'Educació, Maite Moreno; i Vicky Fernández, vídua d'Isidro Cortina.

Toni Pérez ha explicat que este premi "reconeix l'esforç i dedicació de l'alumnat de la Marina Baixa en esta etapa" educativa, i constituïx "un estímul" i "un al·licient" per a la preparació d'estes proves que "determinarà el futur de molts joves de la comarca". És, per tant, "una aposta pel talent comarcal" que es premia amb 3.000 euros, quantia que possibilita afrontar "els inicis en la carrera universitària amb més solvència i garanties", tal com han expressat estudiants guanyadors d'anteriors edicions.

Melgar, per part seua, ha destacat que "no hi ha molts premis a Espanya d'esta categoria" i "cap de major magnitud econòmica que est"; i ha recalcat que "l'objectiu és arribar a tots els joves de la comarca" i que "no hi haja ningú que no opte al premi per desconeixement".

El governador de Rotary Benidorm ha indicat que el premi 'Isidro Cortina' és un "esperó" perquè els estudiants "s'esforcen" en les proves d'accés a la universitat, que cada any supera el 95% de l'alumnat de la Marina Baixa; i ha agraït a l'Ajuntament de Benidorm que acompanye a l'entitat en iniciatives com esta.

Les bases completes d'esta convocatòria es podran consultar a partir de demà dimarts, 24 de maig, en la web de l'entitat: www.rotarybenidorm.com. Unes bases en les quals s'establixen els terminis i documentació a aportar per l'alumnat, i també com es determina quina és la millor qualificació: el còmput de la nota mitjana de Batxillerat, la qualificació de la fase general i les dos millors nota de les matèries superades de la fase específica.

El governador del Rotary Benidorm ha avançat que "el premi es dictaminarà a l'octubre", una vegada conclosa la segona fase de les proves EBAU, mentre que el lliurament del premi es fixarà en funció de l'agenda acadèmica del guanyador o guanyadora d'esta edició.

Rotary Club