EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

15:54 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El regidor d'Esports s'entrevista amb els seleccionats per a l'equip júnior nacional i els desitja molts èxits en la competició, que se celebra del 16 al 21 d'abril

Quatre esportistes de Benidorm representaran a Espanya en el Campionat d'Europa de Taekwon-Do ITF

15 abril 2024
Cuatro deportistas de Benidorm representarán a España en el Campeonato de Europa de Taekwon-Do ITF

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm, Javier Jordá ha rebut este dilluns als alumnes del Club TAE Benidorm Lucas Mencía Soler, Eder Change, Alena Mitkova i Denis Petiov, esportistes que han sigut seleccionats per a representar a Espanya en el Campionat d'Europa de Taekwon-Do ITF que se celebrarà del 16 al 21 d'abril a la ciutat de Lublín (Polònia).

Estos taekwondistes formaran part de l'equip nacional júnior de la Selecció Espanyola i, sota la direcció tècnica de José Luis Diego com a entrenador nacional, participaran en diferents categories del campionat.

En el cas de Lucas Mencía Soler, participarà en la categoria de combat Júnior 65-70kg forma Tuls Individual I Donen i també en combat per equips júnior. Per part seua, Alena Mitkova ho farà en combat Júnior 49-53 kg formes Tuls Individual II donen i en combat per equips.

Denis Petiov participarà en combat individual 60-65 kg i en combat per equips, mentre que Eder Change ho farà en combat individual 55-60 kg.

Javier Jordá ha subratllat el treball que es desenvolupa en l'àmbit esportiu per cadascuna de les entitats esportives de la nostra ciutat, la qual cosa al seu judici demostra "el creixement que estan experimentant els clubs al llarg dels últims anys amb la consecució d'èxits molt importants". Igualment, el regidor d'Esports ha desitjat molta sort a estos quatre esportistes locals en este esdeveniment internacional.