EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

11:20 AM

HORA BENIDORM

26ºC

Núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Insyde i Optimizadata s'imposen en les categories de 'Governança' i 'Promoció i màrqueting'

Premiades en els AMT Smart Destination Awards 2 empreses que apliquen solucions tecnològiques a Benidorm

20 gener 2022
Premios AMT Smart Destination Awards.
Premios AMT Smart Destination Awards.

Dos empreses que apliquen a Benidorm solucions tecnològiques lligades a la gestió turística de la ciutat han sigut premiades hui en els Smart Destination Awards, guardons que convoca cada any l'Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT) i amb els quals es reconeixen les millors idees i propostes innovadores vinculades a la intel·ligència turística.

L'alcalde, Toni Pérez, ha participat en el lliurament de premis, a la qual també han assistit la gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao; el director d'Intel·ligència Turística de la Comunitat Valenciana, Mario Villar; el president del ITH, Javier García Cuenca; així com els alcaldes o regidors de Turisme dels municipis de l'AMT.

En la categoria de 'Governança', el jurat ha decidit premiar a Insyde, empresa responsable de les taules interactives pantalla multitàctil de l'Oficina de Turisme de Benidorm i que també ha desenvolupat sistemes per a un centenar d'oficines de la Comunitat.

D'altra banda, en la categoria de 'Promoció i màrqueting' el Smart Destination Award a la millor solució innovadora ha sigut per a Optimizadata, empresa que s'encarrega de monitorar la promoció en línia i les campanyes amb influenciadors que realitza Visit Benidorm. A més, també s'encarrega de monitorar les xarxes socials de l'Ajuntament.

Així mateix, també s'han entregat premis en les categories d''Interacció amb el turista', que ha sigut per a Ar Vision, i de 'Sostenibilitat', que ha recaigut en HOPU.

Dos empresas que aplican en Benidorm soluciones tecnológicas ligadas a la gestión turística de la ciudad han sido premiadas hoy en los Smart Destination Awards, galardones que convoca cada año la Alianza de Municipios Turísticos de Sol y Playa (AMT) y con los que se reconocen las mejores ideas y propuestas innovadoras vinculadas a la inteligencia turística. 

El alcalde, Toni Pérez, ha participado en la entrega de premios, a la que también han asistido la gerente de Visit Benidorm, Leire Bilbao; el director de Inteligencia Turística de la Comunitat Valenciana, Mario Villar; el presidente del ITH, Javier García Cuenca; así como los alcaldes o concejales de Turismo de los municipios de la AMT. 

En la categoría de ‘Gobernanza’, el jurado ha decidido premiar a Insyde, empresa responsable de las mesas interactivas ‘multitouch’ de la Oficina de Turismo de Benidorm y que también ha desarrollado sistemas para un centenar de oficinas de la Comunitat. 

Por otro lado, en la categoría de ‘Promoción y marketing’ el Smart Destination Award a la mejor solución innovadora ha sido para Optimizadata, empresa que se encarga de monitorizar la promoción online y las campañas con influencers que realiza Visit Benidorm. Además, también se encarga de monitorizar las redes sociales del Ayuntamiento. 

Asimismo, también se han entregado premios en las categorías de ‘Interacción con el turista’, que ha sido para Ar Vision, y de ‘Sostenibilidad’, que ha recaído en HOPU.