EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

13:16 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

NE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En la vesprada de hui, la processó marinera recorrerà les aigües de la badia en honor a l'Estrela de les Mars

Ofrena a la Verge del Carme i homenatge als caiguts en la mar a Benidorm

16 juliol 2023
Ofrenda a la Virgen del Carmen
Ofrenda a la Virgen del Carmen

La plaça de la Senyoria ha acollit dissabte la tradicional ofrena de flors que la Comissió de Festes del Carme organitza, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, en honor a la Verge del Carme i el posterior homenatge als caiguts en la mar davant el monument que els recorda en el lloc.

Passades les 20.00 h, l'ofrena partia al ritme de la 'xirimita i el tabalet des del Passeig de Colón. La regidora de Festes, Mariló Cebreros al costat d'altres membres de la corporació municipal i el diputat autonòmic José Ramón González de Zárate, han acompanyat a la comissió que presidix Ginés Alvarado al costat de la Marinera d'Honor, Carmen Albarral i a la pregonera d'enguany, Begoña Cano.

També han participat en l'ofrena el patró major de la Confraria de Pescadors, José Marínez; les reines Major i Infantil de les Festes Majors Patronals 2023, Angélica Morenilla i Daniela Talavera, flanquejades per les seues corts d'honor; el president de la Comissió, Vicente Solaz; la Associació de Penyes 'Verge del Sofratge' que presidix Ramón Cano i altres col·lectius festers de la ciutat.

Després de l'ofrena a l'Estrela de les Mars, ha tingut lloc l'homenatge als caiguts en la mar al costat del monument en el seu honor creat per l'escultor Juan de Ávalos. Cebreros, González de Zárate i la primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer, han depositat allí una corona de llorer. També han fet el propi les Festes del Carmen i la Comissió de Festes Majors Patronals.

Els actes en honor a la patrona de les gents de la mar continuaran hui diumenge amb l'ofrena marinera que congregarà als fidels i els seus vaixells per a recórrer la badia amb les últimes llums del dia.