EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

05:52 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La jornada ha sigut clausurada per González de Zárate que ha reivindicat el paper de la Policia Local en els municipis

Oficials i caps de les policies locals de tota la Comunitat Valenciana se citen a Benidorm

26 març 2022
José Ramón González de Zárate.
José Ramón González de Zárate.

La primera Trobada d'Oficials de la Policia Local de la Comunitat Valenciana ha prosseguit esta vesprada amb la intervenció del secretari autonòmic de Seguretat i Emergències i director de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE), José Maria Ángel Batalla en la qual ha mostrat tot el seu suport als assistents i organitzadors de la jornada.

A continuació, s'han presentat sengles ponències centrades en dos dels fronts d'interés per als comandaments de la Policia Local: 'La reclassificació dels oficials a l'Escala Executiva", a càrrec de Francisco Pablo Soriano; i 'Intel·ligència emocional aplicada a l'exercici del comandament intermedi', conduïda per Pascual Benet.

Arribat el moment, el diputat provincial d'Arquitectura i regidor a l'Ajuntament de Benidorm, José Ramón González de Zárate ha sigut l'encarregat de tancar l'acte amb una intervenció en la qual ha reivindicat el paper de la Policia Local en els municipis.

González de Zárate va recordar el seu pas per la Regidoria de Seguretat Ciutadana d'anteriors legislatures a Benidorm i va valorar el temps que va passar acompanyant als policies locals en el desenvolupament de la seua comesa. "Agents –ha destacat– que hui sou oficials i amb els quals vaig aprendre que sense comandaments no hi ha equips".

El regidor benidormer ha reivindicat el treball realitzat per l'Ajuntament de Benidorm en la redacció de la seua Valoració de Llocs de treball (VPT), "en la qual s'ha tingut molt en compte el vostre cos" i també s'ha posicionat a favor que, en l'actualitat, la valoració de la qualitat dels comandaments policials no depenga d'un títol universitari "perquè un policia que no haja cursat la carrera pot ser un bon comandament".

Finalment, el diputat provincial i regidor ha agraït a l'organització l'elecció de Benidorm per a la realització d'esta trobada i els ha animats a continuar treballant per a "aconseguir els objectius que us heu plantejat". González de Zárate no ha deixat passar l'oportunitat de reivindicar el paper social en els municipis de la Policia Local. "Sou els que esteu al costat de les persones", ha finalitzat.