EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

16:36 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

E 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta acció s'emmarca en el conveni de col·laboració per a contribuir a la creació d'ocupació en el sector

Ocupació i Avibe organitzen una jornada formativa sobre el treball en agències de viatge

26 novembre 2019
Empleo y Avibe organizan una jornada formativa sobre el trabajo en agencias de viaje

La Regidoria d'Ocupació, a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, i l'Associació d'Agències de Viatge (Avibe) han organitzat hui una jornada formativa amb alumnat de dos Instituts d'Ensenyament Secundari (IES) amb l'objectiu de mostrar als estudiants de cicles formatius d'Hostaleria i Turisme el treball de les agències de viatge. La regidora d'Ocupació, Mónica Gómez, i la vicepresidenta d'Avibe, Ainhoa Francos, han obert esta jornada celebrada en la Sala d'actes de l'Ajuntament en la qual han participat com a ponents representants d'empreses del sector de Benidorm per a exposar les seues experiències.

Gómez ha recordat que esta acció formativa s'emmarca en el conveni signat entre l'Ajuntament i Avibe per a "impulsar accions formatives que contribuïsquen a la creació d'ocupació en el sector i a millorar la qualificació i coneixements dels participants". Concretament, han participat estudiants de l'IES Mediterrània de Benidorm i del Miguel Hernández d'Alacant, així com l'alumnat de l'especialitat d''Auxiliar Administratiu' del Taller d'Ocupació 'Benidorm VII' i públic en general.

Amb anterioritat, els dies 15 i 17 d'octubre es va realitzar una altra acció formativa sobre 'Protocol intercultural aplicat a les empreses turístiques'. Tant una jornada com l'altra han estat obertes a emprenedors i empresaris, i a totes aquelles persones interessades a treballar en el sector.