EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

07:18 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El 19 de desembre, en una gala conduïda per estudiants de l'IES Pere Maria Orts i Bosch es coneixeran els guanyadors

Comerç presenta una nova edició del Concurs d'Aparadorisme Nadalenc

26 novembre 2019
Comercio presenta una nueva edición del Concurso de Escaparatismo Navideño

Este matí s'ha presentat a Benidorm la vint-i-sisena edició del Concurs d'Aparadorisme Nadalenc que organitza la Regidoria de Comerç, i el seu cartell, realitzat per Kiko Ivars. A l'acte han assistit el responsable de l'àrea, Lorenzo Martínez; el professor de l'IES Pere Maria Orts i Bosch, Sergi Castillo; alumnes, i el secretari de l'Associació Independent de Comerciants (AICO), Juanjo Camarasa.

Per tercer any consecutiu, la Regidoria de Comerç compta amb la col·laboració del Segon Curs del Cicle de Comerç, Tècnic en Màrqueting i Publicitat, coordinats per Castillo. "Intentem –ha aclarit Martínez– amb esta campanya de Nadal o amb unes altres, com 'Som Comerç', involucrar-nos amb la comunitat educativa perquè els alumnes també tinguen eixa motivació especial, que siguen com el treball que fan en classe es veu reflectit en les campanyes que realitza l'Ajuntament".

Lorenzo Martínez ha recordat que el concurs està dirigit "a tots els establiments comercials, bars, restaurants, cafeteries i empreses" de Benidorm que podran participar en les tres categories establides: hotels, restaurants i comerços. La proposta es podrà realitzar "amb criteri totalment lliure", atenent "el motiu de la convocatòria, el Nadal".

Els establiments interessats podran inscriure's fins al 7 de desembre i han de comprometre's a mantindre la decoració fins al dia de Reis. Els guanyadors del concurs es donaran a conéixer en una gala que tindrà lloc el 19 de desembre, a les 21.00 hores en el Saló d'Actes de l'Ajuntament, conduïda pels estudiants del Pere Maria Orts i Bosch els qui, a més, seran els encarregats de l'animació i del protocol de l'esdeveniment.

Els establiments participants, ha aclarit l'edil, hauran d'enviar una foto de la decoració abans de l'11 de desembre amb les quals "es farà una preselecció dels 30 semifinalistes que rebran la visita del jurat" compost per tècnics de la Regidoria, alumnes de l'institut i membres d'AICO, Abreca, Ames de Casa, Anémona i del Consell Veïnal. Lorenzo Martínez ha anunciat que els establiments que passen a la final "seran la imatge de la campana de Nadal en les xarxes socials de l'Ajuntament", que compten amb milers de seguidors.

Per la seua banda, Sergi Castillo ha mostrat el seu agraïment per l'elecció del Pere Maria Orts i Bosch "com a membres de jurat" perquè això aferma l'educació que s'impartix en el centre. "A l'inici de curs –ha dit– comencem amb la teoria i ara hem introduït els tallers, practicant la temàtica dels aparadors". Per al professor, este concurs és "una oportunitat que vindrà molt bé perquè l'alumnat tinga un contacte més professionalitzat respecte a les matèries que estan estudiant".

Finalment, Lorenzo Martínez, ha recordat que la inscripció en el Concurs d'Aparadorisme es podrà realitzar en les dependències de la Regidoria, en les extensions administratives, trucant al telèfon 966 815 443, o per correu electrònic enviant la sol·licitud a concursonavidad@benidorm.org. La Regidoria també disposa d'un servici de missatgeria a través de la xarxa social Whatsapp amb el número 699 320 553. Els interessats poden accedir a tota la informació des de la pàgina web municipal: https://benidorm.org/es/concurso-escaparatismo-navideño.