EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

22:49 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria d'Educació subvencionarà part del cost a les famílies empadronades a Benidorm

Oberta la matrícula per a l''Escola d'Estiu', que enguany se situa en el CEIP Puig Campana

06 juny 2023
Escuela de Verano
  • Serà del 3 de juliol a l'1 de setembre, per a menors de 3 a 14 anys i amb possibilitat d'inscripció mensual, quinzenal o setmanal
     
  • Oferix servici de menjador, 'escola matinera' des de les 07.30 hores i 'de vesprada' fins a les 17.00 hores

L'Agrupació Local d'AMPA, en col·laboració amb la Regidoria d'Educació, organitza un any més l''Escola d'Estiu', que es desenvoluparà del 3 de juliol a l'1 de setembre en el CEIP Puig Campana, en el barri dels Tolls, i que està dirigida a menors de 3 a 14 anys.

La regidora d'Educació, Maite Moreno, ha informat que "el termini d'inscripció estarà obert fins al pròxim 16 de juny", i ha agregat que "com en edicions anteriors, l'Ajuntament, a través de l'àrea d'Educació, subvencionarà una part del cost de l''Escola d'Estiu' a les famílies empadronades a Benidorm". Esta subvenció serà, com a màxim, del 50%.

A més, des de la Regidoria de Benestar Social es costejarà l'assistència i el servici de menjador de l'alumnat procedent de famílies amb dificultats econòmiques importants. També a través d'esta Regidoria s'habilitarà en el mateix col·legi una aula d'integració.

Durant la seua estada a l''Escola d'Estiu', l'alumnat farà diverses activitats, com a treballs manuals, jocs o música, així com eixides i excursions.

L'horari ordinari de l'escola serà de 9.00 a 14.00 de dilluns a divendres, si bé per a facilitar "al màxim la conciliació familiar i laboral a aquelles famílies que el necessiten" s'oferix la possibilitat d'ampliar aqueix horari tant a primera com a última hora. Així, hi haurà un servici d'escola 'matinera' de 07.30 a 09.00 hores; mentre que l'escola 'de vesprada' es desenvoluparà de 15.00 a 17.00 hores. També n'hi haurà opcional de menjador, de 14.00 a 15.00 hores.

El preu per alumne és de 150 euros al mes per als socis de les AMPA i de 180 euros al mes per als no associats. Com en anys anteriors, l'assistència a l'escola –i, per tant, la inscripció– pot ser mensual, quinzenal o setmanal. En aqueix cas, el preu per quinzena és de 90 euros els socis i 110 euros els no socis; mentre que per a una setmana el cost serà de 50 euros els socis i 70 els no associats.

Pel que fa als servicis 'extra', el preu de l'escola 'matinera' és de 40 euros al mes per als socis i de 45 per als no associats. El cost d'este servici amb caràcter setmanal i quinzenal oscil·la entre els 15 i els 25 euros per als associats i entre els 20 i 30 euros per als quals no siguen socis de l'AMPA. En el cas de l''escola de vesprada' el preu per als associats és de 45 euros mensuals; 35 euros la quinzena i 25 euros la setmana. Per als no associats el cost és de 50, 40 i 30 euros respectivament.

Finalment, el servici de menjador té un cost de 5,90 euros al dia.

La inscripció està oberta en https://www.trokolo.com/inscripcionveranobenidorm/.

Les que es realitzen fora de termini tindran un cost addicional de 25 euros.