EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

07:57 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Obert el termini d'inscripció per a un curs de Socorrisme

13 juliol 2021
Abierto el plazo de inscripción para un curso de Socorrismo

La Regidoria de Joventut ha obert termini d'inscripció per al curs de Tècniques de Socorrisme al medi aquàtic que es desenvoluparà del 22 al 25 de juliol a Benidorm.

Impartit pel formador Miguel Ángel Herrerías, va dirigit a majors de setze anys i inclou formació teòrica i classes pràctiques. La formació en aula s'iniciarà el dijous 22 (de 17 a 21 h) per a desenvolupar, el divendres 23 les pràctiques primeres en la piscina del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm (17 a 21 h i dissabte 24 de 9 a 14 h), desenvolupant-se posteriorment pràctiques a peu de platja (dissabte 24, de 16 a 20 h) en el sector de la Platja de Ponent immediat a les instal·lacions del Club Nàutic i dedicant-se la jornada del diumenge (9 a 14 i 16 a 20 h) a les pràctiques en la mar.

L'objectiu del curs, ha assenyalat el regidor de Joventut Jaime Jesús Pérez, és "dotar de coneixements i formació als inscrits per a actuacions de socorrisme en l'entorn aquàtic atenent característiques i tècniques de rescat, desenvolupant fonaments, destreses i actituds per a realitzar-los de manera segura i eficaç davant una emergència".

El preu de la matrícula és de 30 euros i pot formalitzar-se en el Centre d'Informació Juvenil de Benidorm, a l'Ajuntament de Benidorm.

Per al regidor és clau en este curs que els socorristes "aconseguisquen dominar les diferents tècniques de salvament amb material de rescat i sense en el medi aquàtic i que sàpien controlar a la víctima independentment del seu estat, situació i posició".