EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

00:51 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Al voltant de 2.500 persones han accedit al llarg del dia al recinte, en el qual s'han instal·lat 87 llocs d'alimentació

Normalitat en la primera jornada del mercat ambulant municipal de Foietes

01 juliol 2020
Normalidad en la primera jornada del mercadillo municipal de Foietes

La normalitat ha sigut la nota dominant en la primera jornada d'activitat del mercat ambulant municipal de Foietes. Així ho ha traslladat el regidor de Comerç, Lorenzo Martínez, qui ha informat que "al llarg del matí han accedit al recinte entorn de 2.500 persones, que han realitzat les seues compres en els 87 llocs d'alimentació instal·lats". Martínez ha explicat que "el flux de clients ha sigut escalonat, la qual cosa ha permés que en tot moment es respectaren les distàncies de seguretat entre els consumidors i que no s'haja produït cap mena d'aglomeració".

El regidor ha recordat que el mercat ambulant ha obert les portes amb una nova distribució –amb corredors més amples i llocs només a un costat– per a assegurar la distància social que marca la normativa i per a ordenar el trànsit dels consumidors i els processos de compra. Així mateix, s'ha delimitat el perímetre i s'ha establit un únic punt d'accés i un altre d'eixida, situats en els voltants del centre social José Llorca Linares, amb personal d'inspecció que s'ha encarregat de controlar l'entrada d'usuaris.

A més del control presencial en els accessos, "el dron de la Policia Local ha seguit des de l'aire el desenvolupament d'esta primera jornada de mercat ambulant, comprovant en tot el moment el compliment dels aforaments previstos". Martínez ha agraït "a la Policia Local i als servicis municipals el treball exercit tant en les jornades prèvies de planificació com durant el matí per a assegurar el correcte i normal funcionament del mercat ambulant".

L'edil ha ressenyat que l'adequació del recinte i la seua operativa ha atés a totes les directrius normatives i sanitàries, així com a la circular traslladada sobre este tema per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). A més de les mesures ja assenyalades, també impera l'ús obligatori de la màscara per a clients i venedors, o la prohibició de tocar el gènere.

Martínez ha aclarit que "en una primera fase només s'obrirà la secció d'alimentació del mercat ambulant, i en funció de com vaja evolucionant la situació s'obriran la resta de llocs".