EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

05:16 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El trànsit es derivarà per Marqués de Comillas i hi haurà accés als guals i al pàrquing del mercat

El tram baix d'Ametlers, tancat fins al diumenge per l'asfaltat de Sant Pere i Alcalde José Such

01 juliol 2020
El tramo bajo de Almendros, cerrado hasta el domingo por el asfaltado de Sant Pere y Alcalde José Such

El tram baix de l'avinguda dels Ametlers entre Marqués de Cometes i la primera línia romandrà tancat al trànsit fins al matí del diumenge, dia 5, amb motiu de l'asfaltat de l'encreuament dels carrers Sant Pere i Alcalde José Such. Mentre dure este tall, el trànsit es derivarà per Marqués de Cometes i només es permetrà l'accés al tram tancat als propietaris de guals i clients del pàrquing situat en el mercat municipal.

Així mateix, l'accés al Barri antic es realitzarà a través del carrer Doctor Pérez Llorca, mentre que l'eixida s'efectuarà pel Passeig de la Carretera, Sant Roc i La Parra fins a arribar el carrer Russafa. Després de demanar "disculpes per les molèsties que este tall puga ocasionar als conductors i també als vianants", el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, ha explicat que "hem estudiat totes les alternatives possibles per a reorganitzar el trànsit de la millor manera possible mentre executem esta obra d'adequació, i la solució adoptada és l'única viable tenint en compte que a partir de les 11.00 hores el volum de vehicles que puga transitar pel Passeig de la Carretera serà pràcticament testimonial".

De Zárate ha assenyalat que "l'adequació de l'encreuament dels Ametlers amb Alcalde José Such i Sant Pere està inclosa dins de l'obra d'esta última, i millorarà de manera substancial la calçada tan funcionalment com estèticament", ja que s'emprarà asfalt imprés simulant llamborda, el mateix que ja lluïx en el tram convertit en zona de vianants del carrer Sant Pere.