EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

14:59 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Cel clar

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde rep a María Bas i Mark Dasousa "convençut" que el pròxim 11 de maig repetiran l'èxit del Benidorm Fest

Nebulossa s'acomiada de Benidorm abans de la seua partida a Malmö per a representar a Espanya en Eurovisió

16 abril 2024
Un momento de la recepción.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha rebut este dimarts a l'Ajuntament de la ciutat a María Bas i Mark Dasousa, integrants del grup Nebulossa, en la qual serà una de les seues últimes parades abans de la seua partida cap a la ciutat sueca de Malmö per a representar a Espanya en la final d'Eurovisió. Durant esta visita, el primer edil s'ha mostrat "convençut" que el pròxim 11 de maig María i Mark reeditaran l'èxit obtingut el febrer passat al Benidorm Fest, quan es van alçar amb el 'Micròfon de Bronze' i amb "l'afecte i el suport de tot el públic".

La recepció ha tingut lloc en el despatx d'Alcaldia i en ell han participat també el regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles, així com la directora de Comunicació i Participació de Radiotelevisió Espanyola, María Eizaguirre, als quals posteriorment s'ha unit la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana, Nuria Montes.

"Estic convençut del seu èxit", ha afirmat l'alcalde, que també ha assenyalat que, "passe el que passe, el primer lloc ja el tenen perquè ja han conquistat no sols al públic espanyol sinó també a una gran part del públic eeurovisiu. A més, Toni Pérez ha incidit que "això és tot un èxit: per a ells especialment en la seua carrera professional, però també per a nosaltres perquè es tracta del tema guanyador del Benidorm *Fest i això ens ompli d'orgull".

El primer edil ha traslladat a María i a Mark que Benidorm, "dins de l'aliança extraordinària que representa al Benidorm Fest, al costat d'RTVE i la Generalitat Valenciana, hem programat molta activitat entorn d'eixa celebració de l'11 de maig tant allí, a Malmö, com per als qui ens quedem ací". Així mateix, ha destacat que, gràcies a tots estos actes, "tindrem l'oportunitat de compartir amb ells molts moments, encara que siga en la distància".

Per part seua, els integrants de Nebulossa han relatat les "bones sensacions" que estan rebent del públic en les primeres actuacions nacionals i internacionals prèvies a Eurovisió. Entre elles, les de la gira europea que van iniciar el passat cap de setmana a Amsterdam i Estocolm, on centenars de persones van corejar la lletra de 'Zorra'.

"És una cosa molt gran el que ens està passant", ha reconegut María Bas, que ha reconegut que "era clar que ací, a Espanya, hi havia una multitud de gent que ens donava suport i ens seguia i ara ens hem trobat que a Europa ha continuat passant el mateix: la cançó s'entén perfectament i el missatge ha arribat a la gent perquè se sent identificada, així que no podem demanar més".

Per a finalitzar, els membres de Nebulossa han agraït "el suport del Benidorm Fest i d'RTVE" des que van participar en este concurs i durant tot el seu periple cap a la gala final d'Eurovisió.

Audios relacionados
Toni Pérez 1
Audio file
Toni Pérez 2
Audio file
María Bas 1
Audio file
María Bas 2
Audio file
Toni Pérez 3
Audio file
Nuria Montes 1
Audio file