EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

17:27 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Cultura organitza activitats a l'auditori Julio Iglesias i el Parc de Foietes, adaptant els recintes a la normativa sanitària

Música, teatre, cinema i art en la programació cultural d'estiu

09 juliol 2020
Música, teatro, cine y arte en la programación cultural de verano

Música, teatre i cinema i art conformen la proposta de la Regidoria de Cultura per a este estiu, que hui ha donat a conéixer l'edil de l'àrea, Jaime Jesús Pérez. Es tracta d'"una programació que inclou les iniciatives i activitats amb major acceptació entre el públic, i amb la qual també secundem i realcem la cultura local; tot això a l'aire lliure per a gaudir de les nits de Benidorm en enclavaments urbans tan atractius com l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera i el Parc de Foietes".

Pérez ha recalcat que "l'entrada a les activitats programades per la Regidoria és gratuïta i, lògicament, està limitada a l'aforament màxim autoritzat de cadascun dels espais".

Esta programació cultural arranca este mateix divendres amb el primer lliurament del Teatre d'Estiu': la representació de 'Campamento diversión' en la plaça central del Parc de Foietes a les 21.00 hores. El segon lliurament d'esta activitat enfocada al públic familiar serà el divendres 31 de juliol amb 'Fasemiusick', també a les 21.00 hores i en el mateix recinte.

Amb el Skyline Film Festival de curtmetratges en la seua recta final, el regidor de Cultura ha avançat que el seté art "també tindrà el seu espai en la programació d'agost amb el 'Cinema d'Estiu', una activitat molt demandada i benvolguda pel públic familiar i que es muda a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera, un recinte que ja adaptat a la nova normativa sanitària i on es projectaran dos pel·lícules que han sigut èxit de crítica i espectadors: Campeones i Coco".

La música, a la vegada, protagonitzarà el cicle 'Concerts d'Estiu'. El regidor de Cultura ha indicat que "volem que este cicle servisca perquè les nostres bandes recuperen l'activitat de concerts després de la crisi sanitària, i al mateix temps per a acostar la seua interpretació, qualitat i bon fer, al públic local i també als visitants".

'Concerts d'Estiu' oferirà tres actuacions a l'auditori Julio Iglesias en tres diumenges consecutius, del 26 de juliol al 9 d'agost. Els concerts seran a les 21.00 hores. La UM començarà el cicle, i posteriorment serà el torn de la SM La Nova i l'SM l'Illa.

Finalment, el talent d'artistes que inicien la seua carrera centra l'exposició del Concurs 'Nous Creadors' que pot vore's fins al 17 de juliol en l'Espai d'Art de l'Ajuntament. En total, 29 obres realitzades per joves de 14 i 35 anys de tota Espanya que opten a un premi de 1.000 euros en les categories de pintura i escultura, i la fallada de la qual es coneixerà el dia de la clausura a les 12.30 hores.