EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

01:42 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Als carrers del barri actua permanent una brigada municipal per a mantindre el seu bon estat

Els veïns de Els Tolls es reunixen amb els seus representants municipals

09 juliol 2020
Los vecinos de Els Tolls se reúnen con sus representantes municipales

Este matí, en l'Extesión Administrativa dels Tolls, els regidors de Participació Ciutadana, Ana Pellicer; i Obres, Espai Públic i Neteja Viària, José Ramón González de Zárate, s'han reunit amb membres de l'associació de veïns i ciutadans a títol individual, convocats a través del Consell Veïnal que ha estat representat pels seus vicepresidents, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario.

La reunió de treball, la segona després el període de confinament per la Covid-19 entre veïns i administració local, ha servit per a repassar el llistat de peticions veïnals i les actuacions dutes a terme per l'Ajuntament. Els regidors, ha precisat Ana Pellicer, han rebut "l'agraïment" dels veïns després d'haver executat el total de "les peticions realitzades en l'anterior visita".

L'edil de Participació ha recordat que una de les brigades municipals d'Espai Públic està permanent en Els Tolls fent treballs "d'accessibilitat i millora en els escocells". La quadrilla ha operat les últimes setmanes en les avingudes de Suècia i Portugal i al carrer Luxemburg; el personal de l'Ajuntament treballava hui en la construcció d'orelletes en la confluència del carrer Noruec amb l'avinguda d'Andalusia. Ana Pellicer ha incidit en què estes actuacions s'implementen amb "la incorporació de serveis d'electricitat i telecomunicacions", subterranis, la qual cosa facilita actualitzacions, acurten els terminis d'instal·lació i eviten la realització de més obres en la via pública.

Durant la reunió, els veïns han agraït a l'Ajuntament l'entrada en funcionament del nou canó nebulitzador per a desinfecció de la via pública i han mostrat als regidors la seua preocupació davant el possible mal ús de les màscares per part de grups joves al carrer, o l'actitud insolidària d'alguns veïns amb mascotes que no es responsabilitzen de la recollida d'excrements. En este sentit, els regidors han recordat que la Policia Municipal vela en tot moment pel compliment de les ordenances municipals i que la ciutadania ha d'actuar amb responsabilitat davant estos problemes que ens afecten a tots.

Finalment, Ana Pellicer, ha convocat a associacions i veïns de Ponent la setmana vinent. Una nova reunió afavorida des del Consell Veïnal on puguen exposar les seues inquietuds a l'Administració. Pellicer també ha recordat que, la setmana anterior membres d'estos col·lectius van sol·licitar a l'alcalde, Toni Pérez, "l'obertura de nous accessos a la platja", cosa que es va materialitzar "de manera immediata".