EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

21:19 PM

HORA BENIDORM

8ºC

Cel clar

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Mobilitat informa de talls de trànsit amb motiu de les Festes Majors Patronals

10 novembre 2022
Movilidad informa de los cortes de tráfico con motivo de les Festes Majors Patronals

La Regidoria de Mobilitat ha informat dels talls de trànsit que es produiran en els pròxims dies amb motiu de les Festes Majors Patronals. L'únic tall permanent serà per a la instal·lació del Porrat, de manera que fins al pròxim dia 21 de novembre l'avinguda Emilio Ortuño romandrà tancada al trànsit en el tram comprés entre els carrers Russafa i Primavera.

La resta de restriccions de circulació seran puntuals pel desenvolupament d'alguns actes de festes. Així, el dissabte 12 de novembre, amb motiu de l'escenificació de la Troballa i l'Ofrena a la Mare de Déu del Sofratge, es tancarà al trànsit el carrer Alcalde José Such des de les 16.00 hores fins a la finalització de la romeria.

Del diumenge al dimecres, dies 13 al 16 de novembre, es tallarà l'avinguda Jaume I entre els carrers Llimes/Ricardo Bayona i Armada Espanyola de 07.00 a 15.00 hores pel muntatge i disparada de la mascletà.

També el dimarts 15 se suspendrà la circulació dels carrers Venus i Russafa des de les 18.00 hores fins a la finalització de la Desfilada de l'Humor.

Ja el dimecres, 16 de novembre, per a la celebració de la Desfilada de Carrosses es tancaran al trànsit els carrers Russafa, Mart, Venus i Ametlers a partir de les 18.00 hores i fins a la finalització de l'acte.