EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

11:18 AM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Comissió i l'Associació de Penyes repartixen 10.000 gots reutilitzables donats per Coca-Cola

Les Festes Majors Patronals recuperen la campanya 'Festes Saludables' per a fomentar el reciclatge i la reducció d'envasos de plàstic

10 novembre 2022
Les Festes Majors Patronals recuperan la campaña ‘Festes Saludables’ para fomentar el reciclaje y la reducción de envases de plástico

Les Festes Majors Patronals de Benidorm tornaran a tindre un marcat caràcter sostenible gràcies a la campanya 'Festes Sostenibles' que per quart any posen en marxa les Regidories de Festes i Medi Ambient, amb la col·laboració de Coca-Cola. Una campanya que ha sigut presentada este matí en roda de premsa i que es desenvoluparà els dies que duren els festejos.

La mercantil de begudes ha entregat 10.000 gots de plàstic dur reutilitzable perquè la Comissió i l'Associació de Penyes els repartisquen entre els penyistes i majorals "amb la finalitat que es limite l'ús de gots de plàstic febles" ha assenyalat el regidor de Festes, Jesús Carrobles.

L'edil ha ressaltat "la gran conscienciació" que s'ha aconseguit en estos anys fins al punt que "des de Neteja Viària ens han dit que han detectat que es nota la disminució del nombre de gots que es recullen al carrer".

També la regidora de Medi Ambient, Mónica Gómez, ha agraït la col·laboració de Coca-Cola i de les Festes "perquè això posa de manifest el compromís de la ciutat, els festers, els penyistes i l'hostaleria amb la sostenibilitat i el reciclatge". "Amb campanyes com esta reduïm el consum de plàstic, per la qual cosa animem a seguir en este camí de cuidar el planeta i tindre una ciutat sostenible".

Finalment, Fernando Álvarez, responsable de Comunicació, Sostenibilitat i Assumptes Públics de Coca-Cola, ha explicat que la companyia "tracta d'estar sempre prop de ciutats com Benidorm col·laborant en el màxim nombre d'iniciatives i campanyes que podem" al mateix temps que ha destacat el compromís de l'empresa "amb tot el relacionat amb la sostenibilitat i la reducció d'envasos de plàstic". "Per a nosaltres és un aspecte crític" ha conclòs.

Audios relacionados
Corte voz 1 - Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 1 - Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte Voz 1 - Fernando Álvarez
Audio file