EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

11:55 AM

HORA BENIDORM

26ºC

Núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Al final de la jornada es van sortejar bicicletes i material esportiu entre tots els participants

Més de mig miler de persones celebren a Benidorm el 'Dia de la Bicicleta per a tots'

22 maig 2022
Día de la Bicicleta para todos 2022
Día de la Bicicleta para todos 2022

Benidorm ha celebrat un any més el tradicional 'Dia de la Bicicleta per a tots' en una jornada marcada per la participació i l'agradable temperatura per a pujar-se'n en ella i gaudir de les vistes i el passeig sense cotxes per moltes de les principals vies de la ciutat.

Més de mig miler de persones s'han donat cita en esta jornada, que arrancava a les 9.30 del matí des de l'auditori del Parc de Foietes, on es concentraven tots els participants per a prendre l'eixida de la marxa a les deu en punt. L'única condició per a participar era acudir amb vehicle a pedals i casc.

Abans d'això, a l'arribada al Parc de Foietes, els ciclistes han rebut un número amb el qual han participat en el sorteig de bicicletes i material esportiu una vegada finalitzada la prova.

A les 10.00 del matí s'ha donat l'eixida a l'escamot, entre que els seus integrants es trobava l'alcalde Toni Pérez, la regidora d'Esports Mariló Cebreros i diversos membres de la corporació municipal. El recorregut ha començat en el mateix parc, des d'on la caravana s'ha dirigit cap a Jaume I i des d'allí s'ha circulat per Armada Espanyola, Vicente Llorca Alós i el Passeig de Tamarindes per a tornar posteriorment al punt de partida on esperava un avituallament i el sorteig de regals.

Benidorm ha celebrado un año más el tradicional ‘Día de la Bicicleta para todos’ en una jornada marcada por la participación y la agradable temperatura para subirse en ella y disfrutar de las vistas y el paseo sin coches por muchas de las principales vías de la ciudad.
Más de medio millar de personas se han dado cita en esta jornada, que arrancaba a las 9,30 de la mañana desde el auditorio del Parque de Foietes, en donde se concentraban todos los participantes para tomar la salida de la marcha a las diez en punto. La única condición para tomar parte era acudir con vehículo a pedales y casco. 
Antes de ello, a la llegada al Parque de Foietes, los ciclistas han recibido un número con el que han participado en el sorteo de bicicletas y material deportivo una vez finalizada la prueba..
A las 10.00 de la mañana se ha dado la salida al pelotón, entre cuyos integrantes se encontraba el alcalde Toni Pérez, la concejal de Deportes Mariló Cebreros y varios miembros de la corporación municipal. El recorrido ha comenzado en el propio parque, desde donde la caravana se ha dirigido hacia Jaime I y desde allí se ha circulado por Armada Española, Vicente Llorca Alós y el Paseo de Tamarindos para regresar posteriormente al punto de partida en donde esperaba un avituallamiento y el sorteo de regalos.