EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

15:09 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

130 treballadors públics han rebut l'obsequi de la corporació després de dos anys sense celebrar-se este acte

L'Ajuntament homenatja els seus funcionaris jubilats, morts i amb 25 anys d'antiguitat en el dia de la patrona Santa Rita

22 maig 2022
Homenaje a funcionarios jubilados, fallecidos y con 25 años de servicio en Santa Rita
Homenaje a funcionarios jubilados, fallecidos y con 25 años de servicio en Santa Rita

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm ha sigut escenari hui, dia de Santa Rita de Càssia de l'acte amb el qual la institució municipal ret homenatge als seus treballadors en la figura dels qui han complit vint-i-cinc anys de servici, s'han jubilat recentment o han mort i els familiars del qual reben el reconeixement i l'afecte de la institució i dels seus companys. L'esdeveniment ha estat presidit per l'alcalde, Toni Pérez, acompanyat per la regidor de Recursos Humans, Ángela Zaragozí, i de nombrosos membres de la corporació municipal.

Els homenatjats, 130 persones en total, treballadors de totes les àrees municipals, han rebut un regal commemoratiu de mans de l'alcalde i els membres de la corporació. 61 treballadors per la seua jubilació, altres 61 per vint-i-cinc anys de servici i 8 per defunció.

Al final de l'acte, Toni Pérez s'ha dirigit als presents i, en primer lloc, ha agraït el treball de tots ells. Als quals complien vint-i-cinc anys els ha enviat "ànim en el trajecte que us quede perquè representeu a Benidorm". Als treballadors i treballadores jubilats els ha dit que "se us veu molt bé i se us troba a faltar perquè en tots i totes hi ha una mica d'esta casa". L'alcalde els ha recordat que "sabeu que se us aprecia i aplaudix el treball fet".

El primer edil també ha tingut paraules per a aquells funcionaris que han mort en estos anys i ha subratllat que es tractava d'"un moment emotiu per aqueixos companys i companyes que ens han deixat. Cadascun té un tros del nostre cor i serà recordat perquè va escriure la seua història en este Ajuntament". L'acte ha finalitzat amb la felicitació de l'alcalde a tots els homenatjats i a les famílies dels morts abans de posar tots junts per a una foto de record.