EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

07:47 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En categoria Infantil ja s'han inscrit 31 grups, als quals se sumaran els d'última hora; mentre que per a la desfilada d'Adults se supera el mig centenar

Més de 85 grups participaran en el Carnestoltes del pròxim dissabte

16 febrer 2023
Fiesta de Carnaval

Al voltant d'una trentena de disfresses individuals optaran a premi entre les categories d'Infantil i Adult.

Més de 85 grups participaran en el Carnestoltes Infantil i Adult que se celebra este dissabte, 18 de febrer, i que organitza l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge' amb la col·laboració de la Regidoria de Festes. L'edil de l'àrea, Jesús Carrobles, ha assenyalat que "pràcticament es duplica el volum de participants del passat any" i ha agregat que "este dissabte comptarem amb una jornada de Carnestoltes molt acolorida i divertida en la qual segur que els participants una vegada més ens sorprenen amb la creativitat de les seues disfresses".

Segons les dades traslladades per l'Associació, que presidix Ramón Cano, per al Carnestoltes Infantil s'han inscrit ja 31 grups i una vintena d'individuals. Unes dades de participació que "s'incrementaran el mateix dissabte, ja que les inscripcions per al Carnestoltes Infantil estan obertes fins poc abans de l'inici de la desfilada", que partirà a les 10.30 hores que recorrerà els carrers Russafa –des d'Escoles– i Ferreries fins a la plaça de S. M. els Reis d'Espanya. Just en este punt en acabar la desfilada hi haurà animació i un esmorzar per als xicotets, així com barres a preus populars. Al llarg del matí, i una vegada es complete la deliberació del jurat, s'entregaran els premis.

També creix respecte a 2022 la participació en el Carnestoltes d'Adults. En total seran 54 grups els que optaran als huit premis en metàl·lic d'esta edició, que van des dels 100 fins als 1.000 euros. A més, s'han inscrit prop d'una desena de participants en la modalitat Individual, en la qual s'oferixen tres premis de 100, 200 i 300 euros respectivament.

Pel que fa amb el Carnestoltes Adult, l'Associació de Penyes ha convocat als participants a les 20.30 hores al carrer Tomás Ortuño amb Venus. Des d'este punt partirà mitja hora després la desfilada, seguint el mateix recorregut que el Carnestoltes Infantil. Al final de la desfilada, a l'auditori donarà principi la festa presentada i amenitzada pels 40 i Radio Benidorm en la qual també hi haurà barra a preus populars.

A més, enguany, com a novetat, l'Associació de Penyes realitzarà un 'tardeo' en la mateixa plaça de S. M. els Reis d'Espanya.

Benidorm acomiadarà el Carnestoltes el dimarts 21 de febrer amb el Soterrament de la Sardina, que començarà a les 21.30 hores en la plaça Major.