EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

03:08 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El grup Horitzons de la ciutat ha organitzat el certamen després de guanyar l'edició de l'any passat

Més de 1.300 scouts participen en Benidorm en el LVI Festival de la Cançó Scout

17 febrer 2019
Más de 1.300 ‘scouts’ participan en Benidorm en el LVI Festival de la Cançó Scout

Més de 1.300 scouts arribats des de tota la Comunitat Valenciana han participat hui a Benidorm en el LIV Festival de la Cançó Scout, que s'ha celebrat a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera. Un festival en el qual el Grup Scout Horizontes de Benidorm ha actuat com a amfitrió després de guanyar l'edició de l'any passat, i en la qual el Grup Sant Cristóbal 170 d'Alboraia s'ha proclamat vencedor, per la qual cosa representarà a Scouts Valencians en el certamen nacional que se celebrarà al maig a Palència.

Organitzat conjuntament pel Grup Horitzons i Scouts Valencians, el festival també ha tingut un vessant solidari. Així, la inscripció de l'esdeveniment s'ha donat a l'Associació Espanyola Síndrome Rubistein Taybi, i el Centre Social Solidaritat Benidorm ha rebut els quilos d'aliments no mereixedors aportats pels participants.

L'alcalde, Toni Pérez, ha sigut l'encarregat d'entregar un dels premis d'este festival; mentre que la regidora d'Urbanisme, Lourdes Caselles, ha sigut membre del jurat que ha valorat les actuacions realitzades pels diferents grups que han participat en el certamen.

El Grup Scout Horizontes de Benidorm va rebre el mes de desembre passat, i coincidint amb els seus 40 anys d'activitat, la Medalla Corporativa de la ciutat.