EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

16:34 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La iniciativa té lloc els dies 20 i 21 de desembre en horari de demà el Palau d'Esports l'Illa

Més de 1.300 escolars participen en la XI Fira Esportiva de Nadal de Benidorm

20 desembre 2022
Más de 1.300 escolares participan en la XI Feria Deportiva de Navidad de Benidorm

Més de 1.300 escolars de 5é i 6é de Primària de Benidorm participen en la XI Fira Esportiva de Nadal, que se celebra hui i demà dia 21 en les instal·lacions del Palau d'Esports l'Illa en horari de 09.00 a 13.00 hores. Fins al Palau d'Esports s'ha desplaçat l'alcalde, Toni Pérez, al costat de la primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer; i les edils d'Educació, Esports i Ocupació, Maite Moreno, Mariló Cebreros i Mónica Gómez, per a viure el desenvolupament d'esta activitat esportiva i on han compartit jocs amb els participants.

Durant les dos jornades, l'alumnat gaudix de tallers de jocs i esports alternatius i, com en edicions anteriors, els responsables d'animar i posar en marxa les activitats i jocs de la Fira són els tècnics esportius municipals, que comptaran amb el suport de l'alumnat del TSEAS (Tècnic Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva) i del TGMNTL (Tècnic en Guia en el Medi natural i Temps Lliure) del Centre Educatiu Lope de Vega. També la Fira té la col·laboració de l'alumnat del Taller d'Ocupació de Benidorm X, que s'està desenvolupant en la modalitat d'Animació fisicoesportiva i recreativa.

Cebreros ha indicat que "durant la Fira Esportiva de Nadal els escolars tenen l'oportunitat de practicar esports alternatius als convencionals en un ambient lúdic i festiu"; i ha afegit que "este tipus d'esdeveniments contribuïxen a fomentar valors com la companyonia i el treball en equip".

La responsable d'Educació, per part seua, ha assenyalat que "a més de propiciar el contacte i relació entre l'alumnat dels diferents col·legis de Benidorm, esta Fira Esportiva de Nadal també té un component solidari, posat durant la mateixa hi ha una recollida d'aliments no peribles que Creu Roja farà arribar a persones en situació de vulnerabilitat".

Finalment, Gómez ha incidit que "esta Fira Infantil de Nadal constituïx una oportunitat per al personal del Taller d'Ocupació Benidorm X, ja que l'alumnat pot desplegar sobre el terreny els coneixements adquirits al seu llarg de la seua formació, complementant així el vessant pràctic del programa".

La Fira Esportiva de Nadal compta amb la col·laboració de les tres Regidories, el Col·legi Internacional Lope de Vega, Padel Palau Benidorm, Laguna Tenis, Bullshooter Dart Federation, Coca-Cola, Grup Brotons i Creu Roja.