EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

18:06 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvols alts

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Fins al 15 de gener es recolliran productes no peribles, neteja i higiene que es distribuiran a través de Càritas

La solidaritat de la Policia Local de Benidorm amb els més desfavorits per Nadal

20 desembre 2022
La solidaridad de la Policía Local de Benidorm con los más desfavorecidos en Navidad

Un any més, l'Associació Sociocultural de la Policia Local de Benidorm (ASCPLB), organitza la seua Campanya Solidària de Nadal amb l'objectiu d'ajudar a les famílies i persones més necessitades de la ciutat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez, al costat del president de l'associació, Rafael Urbano, han presentat la iniciativa que es realitza des que es va constituir l'ASCPLB en 2013.

Lorenzo Martínez ha recordat que en la campanya anterior es va poder recollir "més de 2.000 euros en productes d'higiene i joguets que es van repartir, com es farà també enguany, a través de Càritas". El regidor de Seguretat Ciutadana ha valorat la iniciativa del col·lectiu d'agents locals com "molt positiva" per "afermar els llaços entre servidors públics i la societat, especialment amb els col·lectius més desfavorits".

Per part seua, Rafael Urbano ha aclarit que, "totes les persones que així ho desitgen, poden col·laborar amb la campanya aportant aliments no peribles, o productes d'higiene i neteja". Estos poden depositar-se en la reguarda de la Policia Local del carrer Grècia i també en el lloc de control situat en 'La Peixera' dels baixos de l'Ajuntament de Benidorm fins al 15 de gener.

Als productes recollits se sumaran els beneficis obtinguts amb la venda de participacions de loteria de Nadal i del Xiquet. D'este últim sorteig es poden adquirir encara participacions en els punts de lliurament assenyalats.

La solidaridad de la Policía Local de Benidorm con los más desfavorecidos en Navidad