EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

21:01 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cobert con tormenta

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

100%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La recreació de l'escenari és la zona més fotografiada, juntament amb el cartell de la 1a edició. La Línia del temps i les 'sirenetes' del Festival, el més referenciat

Més de 10.000 persones visiten l'Exposició '60é Aniversari del Festival de Benidorm' en el seu primer mes

12 agost 2019
Más de 10.000 personas visitan la Exposición ‘60ª Aniversario del Festival de Benidorm’ en su primer mes

Més de deu mil persones (10.662) han visitat l'Exposició commemorativa del 60é Aniversari del Festival de Benidorm que és la peça central de la programació estiuenca del Museu Boca del Calvari en 2019.

En les seues primeres quatre setmanes l'exposició ha rebut una mitjana de 350 visites diàries en el seu horari d'obertura vespertí de 18 a 23 hores, cada dia de la setmana.

La recreació de l'escenari del Festival ha aconseguit ser un atractiu de primer nivell i els visitants aconseguixen així el principal record de la seua visita. El cartell de l'edició de 1959, que per primera vegada s'exhibix en esta mostra després de la seua recuperació, concita, igualment, el nombre més gran de fotografies.

La Línia del Temps, que recull les principals dades de les 39 Edicions del Festival, en la planta 1 i l'exhibició de documents relacionats amb el Festival, els guardons i la col·lecció de 'sirenetes', presidida per la còpia del bronze original donada pels hereus de l'escultor Jacinto Figueres, en la planta 1, aconseguixen l'interés més gran dels visitants.

En el Llibre de Visites, instal·lat en la planta 0, es recullen les valoracions i impressions dels visitants de la mostra homenatge a Benidorm i el seu festival amb referències a "l'emoció" que els ha produït la visita i "el reconeixement" a l'esdeveniment que, en moltíssims casos, desperta "la nostàlgia d'aquells estius". Molts demanen "que mai s'oblide", qualificant la mostra de "memòria d'il·lusió" al mateix temps que assenyalen "el gratíssim moment" viscut durant el seu recorregut. De "documentada i interessant" a "visita històrica" el llibre recull tota mena d'elogis cap a l'exposició. Fins i tot els visitants assenyalen punts a millorar per a dignificar al màxim l'esdeveniment, que es troben en fase d'execució.

L'exposició romandrà oberta fins a mitjan octubre, estudiant-se la seua possible ampliació per compromisos culturals d'inici del curs acadèmic.