EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

10:11 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Molt núvol

N 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Este pont, inclòs en el projecte d'Accessibilitat Universal, salva el barranc Derramador i prolonga el carrer Barca del Bou fins a l'avinguda Comunitat Europea

Benidorm inicia la construcció de la passarel·la que generarà un nou accés al complex escolar del Salt de l'Aigua

12 agost 2019
Benidorm inicia la construcción de la pasarela que generará un nuevo acceso al complejo escolar del Salt de l’Aigua

Les obres que generaran un nou accés al complex escolar del Salt de l'Aigua a través d'una passarel·la sobre el barranc Derramador, a l'altura del carrer Barca del Bou, ja han començat. L'alcalde, Toni Pérez, ha detallat que esta actuació "està inclosa com a millora, a proposta de l'Ajuntament, en el projecte d''Accessibilitat Universal i Sostenibilitat"; un projecte amb un pressupost de 2 milions d'euros i finançat al 50% per la Diputació Provincial d'Alacant i l'Ajuntament.

Després de comprovar al costat dels regidors d'Obres i Educació, José Ramón González de Zárate i Maite Moreno, com s'estan desenvolupant els primers treballs, l'alcalde ha explicat que "esta passarel·la, valorada en més de 600.000 euros, permetrà prolongar el carrer Barca del Bou fins a unir-lo amb l'avinguda Comunitat Europea, generant una nova eixida i millorant la mobilitat i la seguretat de la zona". En este punt, ha recordat que en l'actualitat i des de la seua execució el carrer Barca del Bou finalitza al costat del col·legi Gabriel Miró i l'IES l'Almadrava.

Pérez ha manifestat que es tracta d'una "obra molt ambiciosa" que ve a cobrir la necessitat "històrica" de dotar de més i millors connexions a este complex educatiu, i que "estarà acabada abans que finalitze l'any".

Així mateix, ha incidit que d'esta infraestructura "es beneficia el transport públic, els vehicles d'emergències, vianants, ciclistes, alumnat i professorat" d'este complex escolar, en què "es concentra el 80% de l'alumnat de Benidorm". Este percentatge es traduïx en prop de 6.800 estudiants repartits en dos col·legis públics, quatre Instituts d'Ensenyament Secundari (IES), Escola Oficial d'Idiomes i Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED).

La construcció d'esta passarel·la se suma a les actuacions desenvolupades en els últims tres anys en este complex escolar i que han permés configurar itineraris escolars més segurs i augmentar la capacitat d'estacionament. Així, s'ha referit a l'adequació del vial que unix el Salt de l'Aigua amb el Palau d'Esports l'Illa, les obres d'accessibilitat que han permés eliminar totes les barreres arquitectòniques i la creació de dos àmplies zones d'aparcament al costat dels instituts L'Almadrava i Bernat de Sarrià.