EL TEMPS A BENIDORM ARA

10

23:53 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Comissió de Sant Antoni 2023 ja té nous majorals

L'Horta i els seus veïns commemoren un any més la festivitat de Sant Antoni

23 gener 2022
Sant Antoni, bendición de animales en la Ermita.
Sant Antoni, bendición de animales en la Ermita.

Este matí s'ha desenvolupat en l'Ermita de Sanç la tradicional benedicció d'animals que cada any té lloc amb motiu de la celebració de la festivitat de Sant Antoni.

A les 10.30 ha tingut lloc una missa celebrada per José Luis Rodes, rector de La nostra Senyora de la Mar, que ha congregat a nombrosos veïns de l'Horta i de tot Benidorm. Allí es trobava l'alcalde, Toni Pérez, al costat del regidor de Festes, Jesús Carrobles, acompanyats per altres membres de la Corporació municipal.

Així mateix, eren presents les noves reines de les Festes Majors Patronals 2022, Aila Merenciano i Chloe d'Hebroodt, acompanyades pel president de la Comissió, José Vicente Fuster i el de l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge', Adrián Romero, al costat d'integrants dels col·lectius festers que se celebren en l'Ermita com Sant Isidre, El Roser o la Cavalcada de Reis.

Durant l'acte religiós el sacerdot ha beneït els pans que, posteriorment, han sigut repartits entre els assistents i veïns de l'Horta i dels col·lectius festers han ofrenat al sant productes de la terra. Després de l'acte religiós, el sacerdot ha donat a conéixer els noms dels majorals i majorales que formaran la Comissió de Sant Antoni 2023.

Poc abans del migdia, Rodes ha procedit a la benedicció dels animals que posen el punt final als actes celebrats enguany en honor a Sant Antoni a Benidorm.