EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

14:03 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Cel clar

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'artista valencià va estar acompanyat per l'Orquestra Simfònica del Mediterrani

L'homenatge a Nino Bravo en la veu de Francisco completa l'aforament del Julio Iglesias

03 octubre 2021
Concierto Francisco Nino Bravo

Amb aforament complet. Així es va saldar anit el concert en homenatge a Nino Bravo de la mà d'una altra de les grans veus que ha donat la Comunitat Valencià, la de Francisco. Acompanyat en l'escenari per al voltant de 40 músics de l'Orquestra Simfònica del Mediterrani, Francisco va rendir tribut al malmés artista d'Aielo del Malferit repassant alguns dels temes més emblemàtics del seu breu però molt destacada discografia. Es va iniciar el concert amb la mateixa cançó amb la qual es tancaria, 'Mi tierra', un tema que va servir a Francisco per a fer un al·legat de la regió valenciana i de les importants veus melòdiques que ha donat 'la terreta'.

Un Francisco que va afirmar sentir-se encantat de tornar a actuar a Benidorm i a l'auditori Julio Iglesias, i que va interpretar composicions tan mítiques com 'Noelia', 'Un beso y una flor' o 'Te quiero, te quiero', i que va corejar al costat del públic l'emblemàtica 'Libre'. Durant la segona part del concert, l'artista valencià es va decantar pel seu repertori per a tornar a Nino Bravo en la cançó de tancament.

La programació musical torna el pròxim cap de setmana a Benidorm amb una nova edició de l'Iberia Festival, que es desenvoluparà també a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera.

Concierto Francisco Nino Bravo