EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

15:55 PM

HORA BENIDORM

27ºC

Cel clar

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Paula Fernández obté el primer premi, Jorge Flores i Blanca López, sengles accèssits

L'Espai d'Art de l'Ajuntament exhibix els dissenys del concurs del Pla Jove

27 abril 2021
L'Espai d'Art de l'Ajuntament exhibix els dissenys del concurs del Pla Jove...

Des de hui es pot visitar la mostra amb els cartells participants en el concurs de disseny convocat per a l'elecció de la portada del Pla Jove de Benidorm. Certamen llançat per la Regidoria de Joventut que coordina Jaime Jesús Pérez en el qual ha resultat guanyadora la proposta de la benidormera Paula Fernández.

Al concurs s'han presentat 16 dissenyadors novells de Benidorm, La Nucia, Callosa d'en Sarrià, Villena, Alacant, València, Osca i Salamanca. El cartell guanyador, "a més de convertir-se en la portada del Pla Jove que s'editarà com a llibre en format físic i digital, està premiat amb 300 euros", ha recordat Jaimé Jesús Pérez qui, a més ha precisat que s'han entregat "dos accèssits de 150 euros als també benidormers, Jorge Flores i Blanca López".

Que tant la guanyadora del primer premi com dels accèssits siguen benidormers ha sigut valorat molt positivament per Jaime Jesús Pérez. "Mostra –ha subratllat– de la capacitat creativa dels jóvens de Benidorm". Les tres obres premiades, al costat de la resta de les quals han concursat, s'exhibiran en l'Espai d'Art del vestíbul de l'Ajuntament de Benidorm des de hui i fins al divendres 21 de maig.

D'altra banda, "la redacció del Pla Jove avança", puntualitza Pérez qui ha aclarit que els treballs es troben "en la fase final, incorporant les aportacions de les diferents àrees municipals i de les associacions juvenils".