EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

12:04 PM

HORA BENIDORM

10ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les tres que més reciclen seran obsequiades amb premis i productes típics de la terra

Les penyes reprenen la campanya 'Recicla la penya' de la mà d'Ecovidrio durant les Festes Majors Patronals

04 novembre 2022
Las peñas retoman la campaña ‘Recicla la penya’ de la mano de Ecovidrio durante les Festes Majors Patronals.

Després de dos anys d'absència a causa de la pandèmia, l'Associació de Penyes torna a recuperar la campanya 'Recicla la penya' de la mà de l'empresa Ecovidrio, que es desenvoluparà durant els dies 13 i 14 de novembre en plena celebració de les Festes Majors Patronals.

La campanya ha sigut presentada este matí en roda de premsa per la regidora de Medi Ambient, Mónica Gómez, i l'edil de Festes, Jesús Carrobles, que han estat acompanyats pel gerent d'Ecovidrio, Roberto Fuentes, i pel president de l'Associació de Penyes, Adrián Romero.

Gómez ha explicat que igual que en altres anys s'instal·laran contenidors de vidre en la plaça de la Constitució i una bàscula per a pesar els envasos que deposita cada penya. "A més hi haurà dos educadors ambientals que aniran informant els penyistes sobre la importància del reciclatge i l'existència de la campanya" ha dit la regidora. Les tres penyes que més reciclen obtindran premis i regals consistents en cistelles i productes típics de la terra.

Roberto Fuentes ha animat a les penyes a "participar com en anys anteriors" i ha avançat que repartiran bosses entre els locals per a fer l'apilament del vidre i que puguen transportar-se amb més facilitat el diumenge i dilluns de Festes al lloc de la bàscula i els contenidors. L'horari per a portar el vidre a la bàscula i els contenidors s'ha fixat de 12 del migdia a 16 hores. "Com més porten més opcions hi ha d'emportar-se els premis" ha assenyalat Fuentes, qui ha afegit que "és un bon moment per a demostrar el molt que es recicla a Benidorm". En eixe sentit ha precisat que l'any 2019, últim any de la campanya, "es van recollir quasi 10.000 envasos de vidre, la qual cosa és una xifra molt considerable".

El regidor de Festes, per la seua banda, ha agraït l'aposta de la regidoria de Medi Ambient i d'Ecovidrio en esta campanya "que portem fent des de 2016 i que ha anat creixent any rere any". Carrobles ha animat als festers "a demostrar que som una ciutat que aposta pel medi ambient".

Finalment, Adrián Romero, president dels penyistes ha recordat que a partir del pròxim divendres l'Associació començarà el repartiment de bosses entre els penyistes a la Casa del Fester.

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Roberto Fuentes
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Roberto Fuentes
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 Adrián Romero
Audio file