EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

19:33 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament crearà una nova porta per a vehicles per a evitar col·lapses a l'entrada i eixida del recinte i escometrà millores en l'accessibilitat

L'aparcament de la UNED i l'Escola Oficial d'Idiomes estrena nou asfaltat

04 novembre 2022
Asfaltado en EOI.

L'aparcament de la UNED i l'Escola Oficial d'Idiomes estrena nou asfaltat

L'Ajuntament crearà una nova porta per a vehicles per a evitar col·lapses a l'entrada i eixida del recinte i escometrà millores en l'accessibilitat

Espai Públic (5224), González de Zárate (2181), asfaltat (2324)

L'aparcament de l'edifici que alberga la UNED i l'Escola Oficial d'Idiomes de Benidorm compta des de hui amb un nou asfaltat, que s'ha realitzat per a millorar l'anterior, que es trobava molt deteriorat pel pas del temps i la qualitat d'este, a més d'altres zones que es trobaven sense asfalt.

Les labors s'han fet en horari nocturn per a no interferir amb l'horari docent i des de la setmana vinent els estudiants que fan ús d'estes instal·lacions ja trobaran un espai millor habilitat en el qual s'ha mantingut el nombre de places i en el qual també s'introduïxen algunes millores.

L'Ajuntament de Benidorm també escometrà algunes millores en el recinte.

Així, es col·locarà una nova porta de pas de vehicles a este, a pocs metres de l'actual, de manera que se senyalitzarà un itinerari perquè una de les portes siga únicament d'entrada i l'altra d'eixida amb la finalitat d'evitar els col·lapses que es produïxen en les hores inicie i fi de les classes.

Igualment, l'entrada per als vianants situada al carrer Barca del Bou es desplaçarà uns metres cap a la cantonada amb Nau Llondro. També s'escometran algunes actuacions en matèria d'accessibilitat perquè l'accés i eixida al centre complisca les mesures que marca la normativa actual.

L'alcalde Toni Pérez ha visitat este matí el recinte del centre educatiu, acompanyat pel regidor d'Espai Públic i l'edil d'Educació, José Ramón González de Zárate i Maite Moreno, i ha incidit que "l'estat de l'asfalt era deficient pel pas del temps i els molts vehicles que per ací es desplacen" i d'aquí ve que haja estimat "necessària" esta actuació.

Pérez ha destacat que les intervencions realitzades i les que s'executaran d'ací a poc "comportaran una millora per als alumnes que es desplacen en els seus vehicles i també per a aquells que ho fan a través d'altres mitjans". També ha insistit en els beneficis que reportaran les millores en accessibilitat "que s'emmarquen en la nostra política d'aconseguir l'accessibilitat completa a la ciutat".

Asfaltado EOI
Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file