EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

16:29 PM

HORA BENIDORM

27ºC

Cel clar

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les millores de l'obra de conversió en zona de vianants de Tomás Ortuño arriben al carrer Mart

12 febrer 2018
Las mejoras de la obra de peatonalización de Tomás Ortuño llegan a la calle Marte

Les millores de l'obra de conversió en zona de vianants d'un nou tram del carrer Tomás Ortuño han arribat també al carrer Mart, on des d'este matí s'està actuant en la vorera dreta, la que recau sobre la major part de comerços d'esta via.

El regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate, ha assenyalat que la vorera sobre la qual s'està actuant "és l'única que quedava sense renovar des de fa més de 30 anys". De Zárate ha indicat que es tracta d'"una millora important" al voltant del barri de Tomás Ortuño, i ha afegit que amb esta obra "pràcticament es completa la renovació dels carrers del que seria la mançana central de la ciutat de Benidorm".

Així, "es canviarà la pavimentació i ampliar una mica esta vorera perquè després de la implantació de l'estacionament en bateria els vehicles no l'envaïsquen". En principi esta obra estarà acabada a la cap de setmana.

De Zárate ha recordat que a més de convertir en zona de vianants el tram de Tomás Ortuño que discorre entre La Garita i Llimons i renovar totes les infraestructures hidràuliques del subsòl, les millores proposades per l'empresa adjudicatària de les obres han permés ampliar l'àmbit d'actuació inicial, incidint en carrers com a Sant Antoni o Escoles.

Sobre esta última, el regidor ha afirmat que "només falta el polit de la pavimentació de l'asfaltat", després, durant el cap de setmana es procedira al plantat de les noves palmeres. Pel que es referix al global de l'obra de conversió en zona de vianants, esta està "arribant a la seua fi", ja que "ara mateix es treballa en l'encreuament dels carrers Tomás Ortuño i Llimons".