EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

21:30 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria de Patrimoni Històric treballa ja en la pròxima exposició que s'exhibirà en el Passeig de Ponent des d'esta primavera

Les escultures monumentals d'Arne Quinze s'acomiaden de Benidorm

30 gener 2024
Las esculturas monumentales de Arne Quinze se despiden de Benidorm

Les peces monumentals de la sèrie 'My Secret Garden' de l'artista belga Arne Quinze abandonaran el Passeig de Ponent després de prop d'any i mig formant part d'este emblemàtic espai urbà de la ciutat. Així ho ha donat a conéixer l'edil de Patrimoni Històric i Cultural, Ana Pellicer, qui ha explicat que ahir van iniciar les labors de desmuntatge d'estes peces, que es realitzen en horari nocturn i els treballs del qual s'estima que estaran finalitzats entre esta nit i demà.

Pellicer ha recordat que esta exposició va arribar a la ciutat de la mà de la Ciutat de les Arts i les Ciències i es va inaugurar el setembre de 2022. La mateixa ha estat composta per sis escultures "molt acolorides, de diversos metres d'altura i envergadura, fetes d'alumini, que representen diferents aspectes de l'evolució i que als ulls de l'espectador apareixen lleugeres i fràgils". I, encara que inicialment estava previst que la mostra romanguera únicament fins a maig de 2023, "l'èxit de les mateixes va ser tal que vam fer les gestions pertinents perquè pogueren ser ací durant més temps".

D'esta manera, l'edil ha destacat que, finalment, "hem tingut la sort de poder tindre totes estes escultures durant quasi un any més perquè foren molts més els ciutadans i els turistes que pogueren gaudir d'ella", després de la qual cosa ha traslladat el seu agraïment públic "a l'artista i a tots els que ho han fet possible".

Igualment, Ana Pellicer ha avançat que la Regidoria de Patrimoni Històric i Cultural treballa ja en la pròxima mostra que s'exhibirà en el Passeig de Ponent de cara a la pròxima primavera. La regidora ha destacat que este passeig és "un espai que, al costat de l'avinguda del Mediterrani i els seus voltants, presenta una arquitectura i un disseny singular i avantguardista que les fa realment atractives per a exhibir creacions artístiques, siguen escultures, fotografies o instal·lacions".

Finalment, l'edil ha recordat que l'Ajuntament de Benidorm manté ferm la seua aposta per "convertir la nostra ciutat en un museu a l'aire lliure, on l'art s'acoste al ciutadà i no a l'inrevés, i on obres de gran valor artístic convisquen amb espais urbans tan visitats com este Passeig de Ponent, el castell, Mediterrani, la plaça de la Hispanitat o els diferents Espais d'Art Urbà que tenim desplegats per tota la ciutat".