EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

21:08 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Molt núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament entrega codis QR a les entitats amb els quals es pot accedir a la programació cultural

Les escoles d'educands de les tres bandes de Benidorm inicien el curs

23 setembre 2020
Las escuelas de educandos de las tres bandas de Benidorm inician el curso

Les escoles d'educands de les tres bandes de música de Benidorm han iniciat el nou curs marcat, com la resta de centres educatius, per les mesures de prevenció davant la Covid-19. Per això, els regidors de Cultura i Educació, Jaime Jesús Pérez i Maite Moreno, han visitat les seues instal·lacions de la Unió Musical, en la plaça Major; la Societat Musical La Nova, al carrer Verge de la Macarena; i de la Societat Musical l'Illa de Benidorm, en Santa Cristina.

Els edils s'han entrevistat amb les directives de les tres societats, han pogut debatre projectes de cara al futur i, per descomptat, han comprovat el correcte compliment dels estrictes protocols exigits per les autoritats sanitàries. Recordem que són obligatoris l'ús de màscara, el mesurament de temperatura abans d'accedir a les classes o disposar de gel hidroalcohòlic. A més, els regidors han provat el funcionament dels sistemes de ventilació i com es netegen i desinfecten les instal·lacions.

Aprofitant la visita, se'ls ha entregat a les tres bandes sengles plaques amb els codis QR que contenen tota la informació sobre les activitats culturals i educatives programades per l'Ajuntament perquè qualsevol usuari puga consultar-les directament, en qualsevol moment, des dels seus telèfons intel·ligents.