EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

23:21 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

O 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El 2 de novembre contemplaran el firmament amb un telescopi des del Castell

Les ames de casa de Benidorm inauguren el curs 2022-2023

06 octubre 2022
Las amas de casa de Benidorm inauguran el curso 2022-2023

La Casa del Fester 'Diego Cano Enguera' ha acollit la sessió inaugural del curs 2022-2023 de l'Associació d'Ames de casa de Benidorm que presidix Vini Pérez, en un acte que ha reunit voltant un centenar d'associades.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat de les regidores d'Igualtat i Benestar Social, Ángela Zaragozí i Ángela Llorca, i altres membres de la corporació, van participar en l'esdeveniment que va obrir una de les associades de major solera, María Devesa que, als seus noranta-sis anys va donar la benvinguda al públic congregat i va ser l'encarregada d'inaugurar el curs.

En nom de la Corporació Municipal, Toni Pérez va felicitar l'associació per reprendre les activitats i els va desitjar "un feliç curs" després de dos anys d'aturada forçosa a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19. L'alcalde va rememorar "les tribulacions" viscudes "des d'un 13 de març" de 2020, dia en què es va declarar l'estat d'alarma. "Amb tot –va dir– el que haurà viscut María [Devesa] i la seua generació Qui ens anava a contar el que ens ha tocat viure?"

Toni Pérez va finalitzar la seua intervenció honrant la memòria de les mestresses de casa que "ens van deixar durant este temps" i va animar a totes les associades a participar de les activitats organitzades durant el trimestre vinent.

Per part seua, Vini Pérez va agrair la seua presència al primer edil i a les regidores i va avançar alguna cosa de la programació del primer trimestre que acollirà, el 2 de novembre, una jornada astronòmica, amb l'estudi del firmament des del Castell i la possibilitat de veure, gràcies a un potent telescopi (si el temps ho permet), la lluna, les estreles i al planeta Saturn. A més prosseguiran els tallers de ball, gimnàstica, pintura, pintura en tela i cant, entre altres.

La nota musical de la inauguració del curs de les Ames de casa, la va posar Manu León, professor de guitarra clàssica i flamenca i director del Departament de Guitarra Flamenca de la Càtedra de Flamenc de Cartagena, que va interpretar diferents peces musicals, la majoria corejades per les assistents.

L'Associació de Mestresses de casa de Benidorm reunix mig miler d'afiliades que, en major o menor mesura, participen en les activitats que organitza el col·lectiu, si bé el nombre de sòcies és bastant superior, va recordar Vini Pérez. Les dones que estiguen interessades a participar amb el col·lectiu, poden acudir a les seues oficines, situades a la Casa del Fester, tots els dimecres, a partir de les 18.00 h.