EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

04:48 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La inscripció en línia costa només 10,50 euros i, amb ella, els corredors rebran una samarreta commemorativa

El Cross Solidari Doble Amor es correrà el 30 d'octubre en les senderes del Moralet

06 octubre 2022
El Cross Solidario Doble Amor se correrá el 30 de octubre en los senderos de El Moralet

Diumenge que ve, 30 d'octubre, les senderes i camins del Moralet acolliran la tercera edició del Cross Solidari Camp a través Centre Doble Amor en el nou anell verd de Benidorm, una competició que pretén reunir centenars de participants en jornada lúdica amb unes proves pensades per a tota mena de corredors i de totes les edats.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros; al costat del representant del Centre Doble Amor, José Manuel López, i el president del Club Atletisme Benidorm, Manolo Martínez, han presentat l'esdeveniment en roda de premsa davant els mitjans de comunicació de la comarca.

Cebreros ha reivindicat l'elecció del lema "especial" de la carrera enguany que, ha recalcat, li ha "arribat al cor": "El nostre compromís amb els més necessitats, fem arribar el vostre esforç". A més, l'edil ha posat l'accent en l'esforç extra realitzat pel Doble Amor, ja que en 2022 "celebra el 50 aniversari del centre".

La inscripció en la carrera és "totalment solidària" i, amb ella, els corredors rebran, a més del clàssic dorsal i lot de productes esportius, una "samarreta exclusiva" commemorativa de l'III Cross i del cinquanté.

Per la seua part José Manuel López ha apuntat que "Benidorm necessita un camp a través", recordant que, anys arrere, tenia lloc "un munt d'esdeveniments esportius d'atletisme" que "per circumstàncies" s'han anat perdent com La Marató, La Milla, el Cross del Calvari, la Pujada a la Creu. López ha advocat perquè l'Ajuntament i el Club d'Atletisme "facen també seu" el Cross per a garantir la seua pervivència en el temps.

Manolo Martínez, en la seua intervenció, ha assenyalat que el cross eixirà de la zona limítrofa a la pista d'atletisme de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor i que recorrerà les sendes de terra amb i costes "algunes bastant pronunciades". Un recorregut que sumarà quatre km i que els participants hauran de superar dos vegades, huit km en total. Respecte al tipus de calçat a utilitzar, ha aconsellat "qualsevol sabatilla d'asfalt" de tipus mitjà "sense placa de carboni".

Hi haurà múltiples categories i carreres "per a totes les edats", ha puntualitzat el president del Club Atletisme Benidorm, posant l'accent que serà una prova "rigorosa quant als temps i els mesuraments".

La inscripció solidària al Cross Solidari Doble Amor es pot fer en línia, a través de la web www.grupobrotons.com i té un cost de només 10,50 euros. També és possible inscriure's el mateix dia de la prova, si bé, l'organització aconsella fer-ho amb anticipació per a poder centrar-se directament en l'activitat esportiva, deixant resolt l'administrativa.

La prova central, el Cross de huit km, començarà a les 10.00 h en totes les categories; mentre que les carreres infantils, ho faran a les 11.30. Per part seua, la marxa senderista i la Marxa Nòrdica, totes dos de 4 km, arrancaran a les 9.30 h. El Passeig de la Mascota, de 2 km, a les 11.00 h, serà l'última competició en esta jornada esportiva i solidària.

L'organització ha previst la instal·lació d'una barra en la qual esportistes i públic en general podran reposar forces i la recaptació de les quals anirà destinada també al manteniment del Doble Amor.

Audios relacionados
Corte voz 1 - Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 1 - José Manuel López
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - José Manuel López
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 1 - Manolo Martínez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Manolo Martínez
Audio file