EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

04:24 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En la segona jornada del festival van passar per l'escenari Danza Invisible, els benidormers Locos de Atar i el tribut a Bowie 'Out of the Ashes'

L'energia d'Hombres G tanca l'Ibèria Festival, que mira ja cap al seu 10é aniversari

10 octubre 2021
Iberia Festival 2021

L'Ibèria Festival va viure ahir la segona i última jornada de la seua novena edició. L'energia d'Homes G va posar el tancament a un Ibèria que mira ja cap al seu desé aniversari, consolidant-se així com un dels festivals de referència en el panorama pop-rock nacional.

La banda liderada per David Summers va arribar a Benidorm a penes un dia després que es posara a la venda el seu últim àlbum, 'La esquina de Rowland', alguns dels temes de la qual es van sentir anit pràcticament en primícia a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera. Uns temes que es van anar entrellaçant amb la dilatada discografia del grup i que s'han convertit en autèntics himnes per a diverses generacions.

Hombres G va irrompre en l'escenari amb 'Voy a pasármelo bien', tot un presagi. Es van sentir també èxits com 'Venezia', 'Marta tiene un marcapasos', 'Lo noto', 'Indiana', 'Temblando' o 'Sufre mamón'.

Prèviament, va passar per l'escenari Danza Invisible, una altra de les bandes mítiques dels 80 i 90. Amb el seu incombustible Javier Ojeda al capdavant, el grup va fer un recorregut pels seus més de tres dècades de trajectòria de la mà de temes com 'A este lado de la carretera', 'Reina del Caribe', 'Por ahí se escapa', 'Catalina' el seu conegut 'Sabor de amor'.

Van completar el cartell de la jornada la banda benidormera 'Locos de Atar', que actuarà de nou a la ciutat hui a les 20.00 hores en el cicle 'Música a l'Hort', i el tribut a Bowie 'Out of the Ashes'.

Iberia Festival 2021