EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

06:16 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Serà dimarts que ve, dia 24, a l'Ajuntament en horari de demà i de tard

L'Associació de Penyes organitza una nova edició de la 'Festa de la Solidaritat', jornada de donació de sang

20 maig 2022
Donación Sangre.

L'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge', en col·laboració amb la Regidoria de Festes i el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, organitza una nova edició de la 'Festa de la Solidaritat', una jornada de donació de sang i medul·la que complix ja vint-i-dos anys.

Esta 'Festa de la Solidaritat' se celebrarà dimarts que ve, 24 de maig, en horari de matí i vesprada en l'edifici de l'Ajuntament. Així, els penyistes o població en general participar d'esta jornada de donació podran acudir a les instal·lacions municipals entre les 09.30 i 13.30 hores, o des de les 16.30 fins a les 21.00 hores.

El regidor de Festes, Jesús Carrobles, ha assenyalat que "any rere any, els penyistes es bolquen amb esta cita, certificant-se en un dia més de 2.000 donacions de sang i evidenciant-se que Benidorm és una ciutat solidària i compromesa". "Si tenim en compte que amb cada donació es poden salvar fins a tres vides, el gest solidari del col·lectiu penyistes té una important repercussió", ha agregat.

Carrobles ha recordat que "l'experiència d'edicions anteriors demostra que la 'Festa de la Solidaritat' és també una oportunitat magnífica per a captar nous donants de sang i també, des de fa diversos anys, donants de medul·la"; i d'aquí ve que haja felicitat l'Associació de Penyes que dirigix Adrián Romero "per organitzar un any més esta activitat".

Els requisits per a donar són: tindre entre 18 i 65 anys, estar bé de salut, acudir a donar ben hidratats, pesar més de 50 quilograms, i portar DNI o el carnet de donant.