EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

14:01 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Núvols alts

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Han començat les obres de millora en el tram entre Goya i Alcalá amb el canvi de les rajoles actuals per a evitar relliscades quan plou

L'aparcament dissuasori de l'avinguda Beniardà guanyarà 350 places i millores en accessibilitat

14 octubre 2021
A pie de calle. Visita aparcamiento Avenida Beniardá

La campanya 'A peu de carrer' es trasllada a l'Horta la setmana vinent.

L'aparcament dissuasori de l'avinguda Beniardà, situat al costat de l'Estació del TRAM, comptarà amb unes 350 places més en passar de les 1.450 actuals a 1.800 una vegada que finalitzen les obres de millora d'accessibilitat que s'estan escometent en la zona, segons ha avançat hui el regidor d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate.

Els treballs consistixen bàsicament en "un enrasat del terreny per a evitar el desnivell actual i en la col·locació de formigó per a facilitar el desplaçament de les persones al costat de l'avinguda", a més de la plantació de 24 palmeres.

L'edil, que ha participat en una nova visita de la campanya 'A peu de carrer' al costat de la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, ha explicat a més que la Generalitat licitarà d'ací a poc temps l'obra del soterrament de la via del tren, que es prolongarà durant més d'un any, la qual cosa provocarà "problemes de mobilitat perquè es tallarà l'entrada a Benidorm per l'avinguda Beniardà i caldrà fer-ho per Ponent o per Llevant a través de l'avinguda Comunitat Europea".

Els dos edils han estat acompanyats en la seua visita per la vicepresidenta del Consell Veïnal, Teresa Garrido, i pels presidents de les associacions de veïns de Verge de l'Almudena i Colònia Madrid-Foietes, Lorenzo Álvarez i Juan Calero respectivament.

González de Zárate ha precisat així mateix que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) està instal·lant "columnes per a l'enllumenat de la zona de l'aparcament", així com s'iniciarà en qüestió de dies "la construcció d'una passarel·la de formigó que connectarà amb l'obra del parc del Moralet".

Igualment el regidor d'Espai Públic ha anunciat l'actuació que tindrà lloc al carrer Estació fins a la confluència amb Ginés Cartagena "amb el canvi de les canonades d'aigua i clavegueram i l'enllumenat, així com la col·locació de rajoles accessibles que eviten les relliscades". Una obra que està inclosa en l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador (EDUSI).

Finalment els regidors i els representants veïnals han visitat l'obra que acaba de començar en l'avinguda Beniardà, en el tram entre els carrers Goya i Alcalá. "És la zona més complicada de l'avinguda perquè amb tot just unes gotes de pluja es produïxen relliscades a causa del paviment. S'estan retirant les rajoles actuals i es canviaran per altres més poroses, amb major agarre, i al mateix temps es millora l'accessibilitat llevant o reduint escales mitjançant rampes d'acord amb el que marca la normativa" ha concretat González de Zárate.

Per la seua banda, la regidora de Participació Ciutadana ha destacat que les visites de la campanya 'A peu de carrer' "estan sent molt positives" amb els desplaçaments que tenen lloc cada setmana als barris. "Mirant cap arrere, ja són més de dos anys des que es va iniciar la legislatura, i quan tornem vegem que s'han fet realitat les peticions que ens van fer i al mateix temps reprenem nous reptes per a complir" ha afegit Ana Pellicer.

L'edil ha tornat a qualificar de "positiva" la campanya perquè "al final són els veïns els que ens indiquen el full de ruta, que són els que millor coneixen la ciutat". En la seua opinió, ha conclòs, "es tracta d'un treball d'equip, veïns i administració, i així entre tots fem un treball més agradable un amb resultats més positius".

La titular de Participació Ciutadana ha avançat que la setmana vinent la campanya 'A peu de carrer' es traslladarà a la zona de l'Horta.

Audios relacionados
José Ramón González de Zárate. Corte 1
Audio file
Audios relacionados
José Ramón González de Zárate. Corte 2
Audio file
Audios relacionados
José Ramón González de Zárate. Corte 3
Audio file
Audios relacionados
José Ramón González de Zárate. Corte 4
Audio file
Audios relacionados
Ana Pellicer. Corte 5
Audio file
Visita obras avenida Beniardá